This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Duindorp trekt stekker uit vreugdevuur

Schuim

Registered User
En toch betekent dit niet dat je het dan maar moet toestaan, omdat je anders rellen krijgt. Dat zou de verkeerde motivatie zijn.

Iets wat madame krikken niet begreep.
Je moet het ook niet gewoon toestaan..
Je moet het toestaan zoals eerder en gewoon gaan handhaven..
 

Sweet Laker

Registered User
Dit is precies wat ik eerder bedoelde. Binnen een paar dagen is hier het bewijs dat men uit is op een verbod en niet voor rede vatbaar zal worden. Nooit niet, treurige bedoening. Dit is de toekomst als men niet heel snel gezond verstand krijgt bij de overheid.

Zoals ik al zei; geniet er nog even van. Want als die vuren niet komen kan je er donder op zeggen dat er in ieder geval een aantal debatten komen; net zoals na die brand door Krikkert veroorzaakt, doch uiteindelijk hoogstwaarschijnlijk in voordeel van de overheid beslecht zal worden.
 
Laatst bewerkt:

Sweet Laker

Registered User
Overigens ook fijn dat men het een 'witte enclave; noemt. Wat heeft dat met de gehele discussie te maken dan. Ik voel mij gediscrimineerd maarja, witjes worden niet gediscrimineerd he. Die hebben het altijd gedaan :p

Ik heb dit ook maar even in het antwoord van eenvandaag geweven. Schandalig wat hier door uitlokking gebeurd.
 
Laatst bewerkt:

roelz

Registered User
Dat denk ik ook, als die strand vuren er niet komen fakkelen ze misschien half Den Haag af, en ja; daar krijgt het legale consu vuurwerk de schuld van. (Zoals bijna alles wat er mis gaat in december door vuurwerk komt als je de media moet geloven.. 😉).
Sinds 1992 zijn die brandstapels naar ieders tevredenheid een afleiding voor de vuren en veldslagen in de stad van voor die tijd, op enkele incidenten na verloopt dat jaar in jaar uit prima. Waarom zo gretig grijpen naar verbieden? na één keer een uit de hand gelopen vreugdevuur? Waarom niet een nieuwe set afspraken waar een ieder zich in kan vinden (Duindorpers, brandweer, gemeente, etc) en handhaaf dat. Ik krijg een beetje het gevoel dat er op 1 januari 2019 achter dichte gordijnen bepaalde politici een vreugdedansje maakten; eindelijk een reden om naast vuurwerk ook die vreugdevuren aan te gaan pakken.
 

Sweet Laker

Registered User
Men weet dat Duindorpers zo zullen reageren. En ik ben bang dat dit een pressiemiddel is in het nieuwe jaar om een vuurwerkverbod meer draagkracht te geven. Als ik het goed heb begrepen zijn er nu ook al buiten Duindorp 'incidenten''. Als dit een maand zo doorgaat en voor oud en nieuw geen gedegen maatregelen zijn genomen (lees; het vuur mag onder de reeds nieuwe afspraken die al gemaakt waren dit jaar doorgaan,.. dus waarom dan zo moeilijk doen over een vergunning?) dan is het snel gedaan met het consumentenvuurwerk in ons kikkerlandje. Want zoals eerder gezegd heeft de politie al jaren steeds minder mankracht ter beschikking. En de ME kan niet overal paraat staan dus kan het in potentie een grote puinhoop worden.

En ik krijg helaas steeds meer het gevoel dat men het hier om te doen is. Uitlokking om zodoende ongeregeldheden te veroorzaken en daarmee in het nieuwe jaar draagvlak voor een verbod te krijgen. En dat over de rug van de Duindorpers. Verdeel en heers.

Als al die verheven figuren die op die 'paupers' neerkijken zich dan echt zo goed voelen dan zouden ze het goede voorbeeld moeten geven. En dus die vuren door moeten laten gaan. En niet nog meer olie op het vuur moeten gooien. Simpele zielen.
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan