Archief Scissors

FPM ProductBOT

Registered User
03371_Marijn_Scissors_new_2013_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Scissors[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]MX Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Forbidden Love[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]03371[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]476 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]70[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 14/09/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

smilli

FPM Filmer
Tempo had veel hoger gemoeten en de prijs lager, dan heb je echt een flinke fluitbak.
Ik vond hem nu te rustig overkomen.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Kan het op film maar moeilijk beoordelen maar dit moet toch wel een hele bijzondere fluit zijn wil je die 50 euro rechtvaardigen.
 

Richardus

Registered User
Kan het op film maar moeilijk beoordelen maar dit moet toch wel een hele bijzondere fluit zijn wil je die 50 euro rechtvaardigen.

Ik wou dus net dezelfde opmerking gaan plaatsen. Want het klinkt niet bijzonder en is gauw voorbij. De fanshape helpt de prijs natuurlijk ietwat omhoog maar de fluit klinkt zo niet bijzonder genoeg om de rest waar te maken. MX lijn lijkt vooralsnog veel geschreeuw (prijs) weinig wol.
 
Bovenaan