Rambam

Schuim

Moderator
Medewerker
Als ik dit blok zo zie, begin ik toch echt even een hele grote passie voor blink te krijgen!
Wat een topper!

En dan dat einde, echt gewoon ff, RAM-BAM-BAM-BAM.
Goed tempo, love it
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Schitterend ding hoor, de effecten lijken echt huge te zijn. Is deze film van de demo Fred?
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik heb films voor bij zien komen van de demo in Orthen gisterenavond, wat een topper is dit zeg.
Ik probeer deze er nog bij te krijgen voor dit jaar!!
 

Michel_G

Zilveren Member
Ik heb vanavond de Rambam 2.0 bij de demo van Vechtweelde in Maarssen gezien en kan niet anders zeggen dan dat dit echt een topper is! Keiharde burst, hele grote spreiding, volle boeketten en prachtig heldere kleuren. Absoluut een aanrader!
 
Laatst bewerkt:

Mister Green

Registered User
Waanzinnige cakebox! Deze moest ik er bij hebben afgelopen jaar. Helaas is deze speciaal voor een aantal winkels gemaakt en dus niet voor iedere Evolution Fireworks wederverkoper beschikbaar gesteld. Daarom ben ik uitgeweken naar Vuurwerk Almere- Haven speciaal voor de Rambam 2.0. Ik heb deze zelf niet meegemaakt tijdens de productdemonstraties dus het was wel een grote gok maar de beelden logen niet; wat een topper! Ik was nog aan het twijfelen om een andere cakebox met het soortgelijke effect aan te schaffen maar toen ik deze onder ogen kreeg wist ik het; het word de Rambam 2.0!

Tijdens de jaarwisseling helaas veel last gehad van de wind en regen waardoor ik minder heb gestookt. De echte toppers zijn weer terug de bunker in gegaan en heb ik alvast klaar staan voor de komende jaarwisseling.
 

ifeelfine

Registered User
rambam bij vechtweelde (met korting ook nog in oktober besteld) op de kop kunnen tikken en daar geen spijt van gehad de topper van de dag en dit jaar komt ie er zeker weer bij (alhoewel ik overweeg full compound te gaan) zelden zulke mooie kleuren en effecten in één box bij elkaar gezien
 
Bovenaan