WINKEL Lichtenvoorde: Pyrostore

bemadragon

Registered User
Pyrostore (Formido Deco Bouwmarkt)
Nobelstraat 5 | 7131 PZ Lichtenvoorde
Internet: http://www.pyrostore.nl
Email: info@pyrostore.nl

De collectie van PyroStore bestaat uit de volgende collecties:
Heron Fireworks
Maxx Line
Zodiac
New Spirit
Pyro Shopper
Exclusive Fireworks
Oriental Collection
Dream Collection
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Met vuurwerk van Pyrostore knalt u het jaar uit

Lichtenvoorde - Wanneer de laatste dag van het jaar steeds dichterbij komt, begint bij sommige mensen weer de vuurwerkkoorts op te komen. Zo ook bij Pyrostore-eigenaar Bert te Mebel. Hij heeft jarenlang actieve ervaring in de vuurwerkbranche en weet als geen ander wat er te koop is.

Pyrostore is gevestigd aan de Nobelstraat 5 te Lichtenvoorde in de vernieuwde Formido. ‘Na een succesvolle verkoop van afgelopen jaar pakken we dit jaar nog groter uit. Een absolute trend zijn de kant en klare siervuurwerkboxen. Hiervan hebben wij er negen in ons assortiment. Éénmaal aansteken en dan maximaal genieten van de mooiste effecten. Daarnaast mogen de zogenaamde cakes ook 25 gram per tube kruit bevatten (was 15 gram) voor nog vollere effecten in de lucht.’

Naast dat men in de (voor)verkoop kan genieten van extra messcherp geprijsd vuurwerk, besteed Pyrostore dit jaar ook extra aandacht aan de veiligheid. Bij alle bestellingen ontvangt de klant gratis een speciale vuurwerkbril. Deze brillen zijn ook in de winkel tegen gereduceerde prijs aan te schaffen. Ook de groeiende groep carbidschieters kan bij hen terecht voor het beste carbid.

De winkelverkoopdata voor het vuurwerk bij Pyrostore zijn vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december. Op zondag 30 december is de winkel ook geopend. U kunt op die dag uw vuurwerk bestellen en op maandag 31 december afhalen. Via de webshop pyrostore.nl kunt u uiteraard nu al uw vuurwerk bestellen. Het vuurwerk mag afgestoken worden op 31 december vanaf 10.00 uur tot 1 januari 2.00 uur. Voor de prijs hoef je nu dus niet meer naar Duitsland, het beste vuurwerk koop je bij Pyrostore!

http://www.contact.nl/regio/artikel/643594
 

Tony

Administrator
Medewerker
Het CE-traject van de nieuwe vuurwerkartikelen is nagenoeg afgerond. De nieuwe collectie met de naam "Pangu Fireworks" is geboren. Het mooiste vuurwerk in één collectie exclusief te koop bij Pyrostore te Lichtenvoorde. Binnenkort volgt er meer ...


https://www.facebook.com/pages/Broekhoff-Vuurwerk/465397036835662#!/Pyrostore?hc_location=stream

Ik ben benieuwd. Dit is de man die BonFireworks bekend heeft gemaakt.
Pangu..Ik weet niet wat het betekend maar het is in ieder geval een aparte naam.
 

PyroGuy

Registered User
Pangu staat voor de balans tussen Yin en Yang en wordt ook wel gezien als vormer van de aarde.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Pyrostore gaat ruimte maken in de bunkers voor het nieuwe vuurwerkassortiment 2013. Wij bieden daarom ruim 60 artikelen aan met een spectaculaire vroegboekkorting.

Stuur een mailtje naar info@pyrostore.nl. Je ontvangt dan een excellijst met de artikelen. Geef vervolgens je bestelling door, wij sturen dan een bevestiging met de factuur terug.
Afhalen kan alleen op zaterdag 28 december 2013 voor 12:00 uur 's ochtends.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Beste vuurwerkliefhebbers,

Het nieuwe vuurwerkseizoen staat voor de deur. De avonden worden langer en de eerste demo’s van de vuurwerkimporteurs zijn geschoten. Maar voordat we vooruitblikken toch nog heel even terugkijken op het afgelopen jaar. We mogen ons gelukkig prijzen met een flinke toename van het aantal vuurwerkklanten (ook van ver buiten de regio) die de weg naar onze winkel in Lichtenvoorde (locatie Formido Deco Bouwmarkt) hebben gevonden . We hebben een assortiment samengesteld die voor elke portemonnee interessant is. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is en blijft ons belangrijkste uitgangspunt. Geen grote potten met veel papier en weinig inhoud maar juist functionele afmetingen met maximale vulling. Ons motto luidt dan ook “meer kruit voor elke duit”. We zijn zelf grote vuurwerkliefhebbers en weten wat er te koop is in de vuurwerkbusiness. We hebben dan ook vele positieve reacties mogen ontvangen. Een tevreden klant daar doen we het voor.

Wat doen wij dit jaar?
Begin dit jaar zijn wij met de jongens van Katan naar China gegaan om een private label op te tuigen (collectie Pangu Fireworks). Wij zijn bij diverse fabrikanten geweest, vele demo’s gezien en hebben een selectie kunnen maken van het beste en mooiste vuurwerk. Door deze werkwijze houden we zelf grip op de kwaliteit.

Tevens hebben we de mogelijkheden bekeken om het “old-school” vuurwerk weer op te waarderen naar de vermaarde ouderwetse kwaliteit. We waren het meer dan zat dat het kleine vuurwerk zo waardeloos presteert en elk jaar slechter wordt. Daarom hebben we bijvoorbeeld de grondbloemen weer laten maken zoals ze vroeger waren d.w.z. met een tijdsduur van 5 á 6 seconden in plaats van 1 á 2 seconden. Ondanks deze gigantische kwaliteitsverbetering zijn de prijzen prettig gebleven.

Voor de koopjesjagers houden we dit jaar een bunkeropruimactie van de artikelen die uit onze collectie verdwijnen. Prima vuurwerk maar het past simpelweg niet meer in ons concept. Kijk snel op pyrostorelichtenvoorde.nl voor de spectaculaire stuntaanbiedingen. Op=op, weg=pech!!

Daarnaast starten we in Winterswijk een tweede filiaal. De vestiging is gelegen aan de Eelinkstraat 4 bij JanFleur Bloemenhandel. Ook hier verkopen we uitsluitend het beste en mooiste vuurwerk tegen messcherpe prijzen.

Zoals je ziet hebben we de afgelopen periode bepaald niet stil gezeten en hopen weer op een mooi jaar, wij staan voor je klaar en gaan ervoor!

Team Pyrostore vuurwerk

Op 1 oktober a.s. starten wij met het assortiment 2013-2014! Tot gauw in de webshop en in de winkel.
 

DioR

Registered User
Onlangs een bestelling hier geplaatst. Middels mail verkeer werd ik vriendelijk geholpen door Bert. Misschien dat ik met de verkoopdagen iets van Pangu mee ga nemen. Dusver durfde ik het nog niet aan.
 

densta

Registered User
Onlangs een bestelling hier geplaatst. Middels mail verkeer werd ik vriendelijk geholpen door Bert. Misschien dat ik met de verkoopdagen iets van Pangu mee ga nemen. Dusver durfde ik het nog niet aan.

Dan raad ik je 3 x 16 shots pangu aan. Volgens mij bij internet aanbiedingen voor 29.95. Had ze vorig jaar ook. Harde burst en grote boeketten. Absoluut geen miskoop.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
WE ZIJN WEER GEOPEND...

Welkom bij Pyrostore!

HET HELE JAAR MINSTENS 25% KORTING? HET KAN, ECHT WAAR!

Pyrostore verwent haar klanten graag met fikse aanbiedingen, acties en kortingen!

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief (rechts onderaan de pagina)!

Je bent hier aan het juiste adres voor het grootste online vuurwerkassortiment met onder andere siervuurwerkpakketten, doorverbindcakeboxen, potten en natuurlijk al het jeugdvuurwerk!

Pyrostore biedt u niet alleen een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens MEGA aantrekkelijike prijzen en aanbiedingen. Met vuurwerkmerken als PanGu, Maxx Line, en Evolution!

Pyrostore biedt in elk prijssegment het mooiste en beste vuurwerk aan.

Wij zijn niet alleen goedkoop met het kleinere vuurwerk, maar vooral met het mooiste siervuurwerk waarbij de euro’s écht tellen!

Veel plezier!

http://www.pyrostorelichtenvoorde.nl/#
 
Bovenaan