Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Fairytail Assortiment

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
21.944
Leuk bevonden
22.107
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#41
Ik hoop echt dat de batches 2016-2017 van hetzelfde kaliber zijn. Prachtig assortiment met grote boeketten en harde burst. Ik heb er inmiddels één besteld.
 

Mister Green

Registered User
Berichten
140
Leuk bevonden
1
#48
Overweldigend assortiment. Wat mij betreft één van de betere 19 schots assortimenten. Ondertussen heeft elke importeur zoiets wel in zijn assortiment genomen. Waar het vroeger begon met de Panda serie, later de Extreme Salute, gevolgd door het Buurtassortiment XXL was het sinds vorig jaar het jaar van de Fairytail. Sinds vorig jaar is hij iets verbeterd ten opzichte van de vorige batches. Ondertussen gaan de boeketten op veilige hoogte pas af. Voorheen kwam de effecten wel heel erg laag. Daarom had ik deze niet eerder aangeschaft.

Ik heb de uitwerkingen eerder dit jaar gezien tijdens productdemonstraties maar helaas heb ik dit assortiment laten staan tijdens de jaarwisseling vanwege het slechte weer. Wel weet ik met zekerheid dat ik deze dus heb voor de aankomende jaarwisseling!
 

Onze Partners

Bovenaan