Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Evolution Fireworks...Jullie ervaring?

Berichten
875
Leuk bevonden
64
Leeftijd
44
Locatie
's-Hertogenbosch
#1
Geachte lezers, forumers, en liefhebbers.

Wij stellen hoge eisen aan ons vuurwerk en willen natuurlijk ook jullie opmerkingen,klachten, tips,ervaringen, complimenten graag weten.

Dus laat jullie feedback hier achter zodat wij dit mooi centraal kunnen volgen!

Gr
Evolution Fireworks
 

Booomy

Registered User
Berichten
1.385
Leuk bevonden
1
Locatie
Vinkeveen
#2
Dit jaar voor het eerste wat van Evolution besteld, dus ben erg benieuwd!! En kijk ook uit naar de filmpjes die in Nederland gemaakt zijn. Uiteraard laat ik weten hoe de cakes waren zodra ze de lucht in zijn gegaan ;-)
 

Dennis010

Registered User
Berichten
3.245
Leuk bevonden
231
#6
Ik heb vorig jaar een karton Titanium Thunder weg geschoten en wat een topper was dat. Daarom dit jaar ook al 2 kartonnen besteld van deze brute cakes. Door niet 1 legale cake t evenaren wat mij betreft.
Ik was zeer te spreken en heb dit jaar dus ook meer Evolution op de lijst staan dan vorig jaar. De flying serpents en de Lights of Heaven 2.0 wil ik zoiezo hebben. Verder ga ik natuurlijk even naar de demo om alles live te zien, maar ik denk dat Evolution Fireworks snel en hard aan de weg timmert.
 

Onze Partners

Bovenaan