Er is nieuws van Evolution Fireworks!

Tony

Administrator
Medewerker
Beste vuurwerkliefhebbers,

Er is nieuws van Evolution Fireworks! Zoals u weet streeft Evolution ernaar om altijd hoogwaardig, goedgekeurd en vooral uniek vuurwerk te ontwikkelen. Dit blijkt ook uit het feit dat bij ‘de beste nieuwe artikelen 2018’ en ‘de beste producten 2018’ in beide categorieën maar liefst 6 van de 10 artikelen afkomstig waren van Evolution. Door de enorme vraag naar de diverse Evolution producten zijn wij de laatste jaren tegen enkele luxe problemen aangelopen.

Wij gaan dan ook per 1 juli 2019 onze structuur veranderen. Om te zorgen dat Evolution niet alleen de beste producten produceert, maar ook de beste (logistieke) service gaat bieden, hebben wij een partner gezocht om ook dit naar het hoogste niveau te tillen.

Ondanks de zeer prettige samenwerking met Wolff Vuurwerk B.V. is gezien de groei binnen beide bedrijven het helaas niet meer mogelijk om het op deze wijze voort te zetten. Wij willen Wolff Vuurwerk B.V. dan ook hartelijk bedanken voor de ondersteuning en samenwerking gedurende de afgelopen jaren.

In Nederland staat GBV-WECO Vuurwerk B.V. aan de absolute top qua logistiek en servicegerichtheid. Wij zijn daarom met GBV-WECO in gesprek getreden, om dit ook voor Evolution te kunnen bieden. It’s a match!

Ook per 1 juli 2019 zal GBV-WECO de import, verkoop, verdeling en administratie van de klanten van Evolution overnemen. De productie, ontwikkeling en kwaliteitscontrole van het Evolution vuurwerk blijft uiteraard wel bij Evolution liggen. Zoals u gewend bent onder de vertrouwde vleugels van Gilbert en Marchel.

Wat betekend dit voor u? In principe niets, op enkele pluspunten na:

+ Er is een mogelijkheid om de groei van Evolution door te zetten.
+ De naamsbekendheid en daarmee de vraag naar Evolution zal groeien.
+ De producten zullen voor alle vuurwerkliefhebbers beter beschikbaar zijn.
+ De levering van de producten zal nog sneller en effectiever plaatsvinden.
+ Evolution kan de productontwikkeling nu nog verder optimaliseren.


Wij hopen u op deze manier met een nog betere service van nóg beter vuurwerk te kunnen voorzien!


Met vriendelijke groet,

Evolution Fireworks & GBV-WECO Vuurwerk B.V.
 

The Passion

Registered User
was ergens ook wel te verwachten natuurlijk. na een explosieve groei van vorig jaar en veel teleurstellingen wegens uitverkochte producten word het ook tijd een andere weg in te slaan. met andere woorden, dit jaar word evo beste importeur van jaar :)
 

Pyromaniac 1975

Registered User
Evolution blijft Evolution.

De samenwerking met GBV is om de groei en service van het inmiddels geregistreerde merk Evolution te waarborgen.
GBV heeft het als je logistiek kijkt extreem goed voor elkaar.
Op deze wijze kunnen wij als Evolution ons helemaal gaan concentreren op de productie, kwaliteit en vooral tijd besteden aan het ontwikkelen van nieuwe producten en effecten..

gr
Marchel
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Marchel, veel succes met de samenwerking met GBV.
En zolang de kwaliteit van Evolution hetzelfde blijft is er voor de liefhebber niets om zich zorgen over te maken.
 
Laatst bewerkt:

stef

Member
was ergens ook wel te verwachten natuurlijk. na een explosieve groei van vorig jaar en veel teleurstellingen wegens uitverkochte producten word het ook tijd een andere weg in te slaan. met andere woorden, dit jaar word evo beste importeur van jaar :)
Die poll vond ik persoonlijk zo i zo al niet heel erg onderbouwd. Eerlijk is eerlijk, Evo is echt een top product voor de NL markt. Dat je dan niet eerste wordt is en blijft vaag voor mij. Wat ik wel weet is dat de poll op vwc meer iets had van, en dan bedoel ik andere producten dan Evo, er mede gedeeld werd, als jij mijn product aanprijst krijg je korting. Ja zo kan ik het ook.
Laten we gewoon eens kijken naar prijs kwaliteit en vooral het nieuwe gebeuren. Ontwikkelingen en enofatief, vindingrijk, durf.... tja, dan kan je ook niet een big moma van Lesli met een mega willows van evo vergelijken. Dit is maar een voorbeeld, maar zo wordt er wel gemeten en gekeken.
Het fijt dat dit nieuws naar buiten komt zegt genoeg toch. Verkopers, dealers noem ze maar op hebben al lang gezien dat Evo top spul is. Ik ben in ieder geval supper blij met dit nieuws.
 

Pyromaniac 1975

Registered User
Beste Allen.

Even een wat duidelijkere uitleg van hier uit.

Evolution Fireworks is in zeer korte tijd uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd merk zowel in het binnen en buitenland.
Door deze groei zijn wij 2 jaar geleden met onze logistiek uitgeweken naar de firma Wolff.
Daar wij een nog grotere groei verwachten en ook meer vraag uit andere landen kregen zijn wij gaan kijken naar een partij welke een nog bredere ondersteuning kon bieden op de verwachte groei waarbij zoals inmiddels bekend is gekozen voor GBV.

Door deze samenwerking zal Evolution idd beter verkrijgbaar worden in NL etc.

Inmiddels is er een registratie op zowel de naam als beeldmerk.
Dit om ook het merk bescherming te bieden.


Doordat GBV de logistiek en administratie etc uit handen heeft genomen kunnen wij ons verder gaan richten op nieuwe markten en onze aandacht vestigen op de productie, kwaliteit beheer en het designen van producten en het ontwikkelen van nieuwe effecten zoals nieuwe kleuren ghost/plum effect en mogelijke blue strobe/glitter.


Evolution blijft gewoon Evolution en de productie en ontwikkeling blijft ook de verantwoording van ons.

mvg
Evolution fireworks
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Deze is 50mm.

De cake variant is 30mm en komt dit jaar ook.

Heb je daar al een filmpje van dat je kan/mag/wil delen? Ben erg benieuwd hoe de effecten dan overkomen.

Dit wordt iig een “memorial” single shot die je niet mag missen in dit waarschijnlijk laatste jaar.
 
Bovenaan