• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

En de Tarragona 2011 winnaar is.....

Mijn favoriete is show is geschoten door....


  • Total voters
    20

Tony

Administrator
Medewerker
In deze poll kunnen jullie je stem geven op jou favoriete show geschoten op de competitie in Tarragona 2011!
Je vind alle films hier: Tarragona 2011 Films
 
Laatst bewerkt:

DioR

Registered User
1e: Zaragozana
2e: La Tirrena
3e: Valenciana/Tomas
4e: Foti

Foti is duidelijk het bedrijf dat veruit niet in de buurt kwam van de andere schieters. Daarbij vond ik ook dat La Tirrena erg goed was, maar naar mijn mening (met een heeeel klein verschil) net niet goed genoeg om Zaragozana te verslaan!
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
1. Zaragozana
2. Tomas
3. La Tirrena
4. Valenciana
5. Foti

Zaragozana mag zich wel gaan bedenken of ze hun grote bommen nog zelf moeten gaan maken in de toekomst. Op de markt zijn er beter te koop denk ik.
La Tirrena komt bij mij op de derde plaats, omdat van een show niet echt sprake was.
Tomas vond ik de verassing. Mooi opgebouwde beelden, en gewoon netjes gestept met veel gevoel voor wat er mooi uitziet in de lucht. Ik werd er blij van.
 

Richardus

Registered User
Ik ben er nog niet over uit welke ik het beste vind, maar wat me écht opviel was de ongelooflijke kwaliteit van het beeld en geluid. Ik zat wat oudere beelden terug te lúisteren vooral, en bedacht me dat dit al langer zo is. Maar het viel me pas nu op hoe realistisch geluid deze beelden hebben, alsof je er bij staat! En alle kleuren, evengoed blauw en goud, komen vrijwel levensecht over.... Ongelooflijk. De apparatuur zal heel wat gekost hebben maar dat is het ook zeker weten waard! Voor ons thuiszitters übergenieten! Ik dank u financierders en filmers daar heel erg voor!!
 
Laatst bewerkt:

stutata28

Registered User
La Tirrena van de broers Ferrarro uit Mondragone bevestigen weer eens hun topkwaliteit aan bommen die ze zelf produceren , schitterende kleuren , magnifieke meerslagbommen , de allerbeste kamuro bommen , prachtige serie goudbrocade en "pioggia bianca" . Goede timing in een klassieke Zuid-Italiaanse show , een hoogtepunt ook de serie met "scala a otto " in goud crackling , alle bommen komen echt goed tot hun recht ,
topklasse ! Technisch een topshow .
 

Mr_Mascleta

Registered User
1. Zaragozana, wat een innovatieve show en wat een schouwspel aan kleuren!
2. Tomas, zeer gelijkmatig, elegant en een fantastische finale.
3. Valenciana, zeer goede timing in de meerslagen, mooie composities en zeer goede finale
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
1 Valenciana
2 Zaragozana
3 La Tirrena
4 Tomas
5 Foti

Waarom deze lijst? Valenciana had voor mij het beste tempo, de mooiste variaties in effecten en zeer goede bommen.
Zaragozana vond ik de bommen wat minder van, dus komt op de 2de plaats. La Tirrena schoot hele goede bommen maar als een show niet genoeg opbouw. Tomas en Foti vind ik duidelijk buiten de bovenste 3 vallen en krijgen de laatste plaatsen
 

stutata28

Registered User
Wat een verschillende meningen , dat worden heftige discussies indien wij in een jury mochten oordelen .
Wel blijkt dat het een schande is dat de "jury" in Tarragona zo'n lage waardering heeft toegekend aan La Tirrena , terwijl ze wat betreft bommen de moeilijkste technieken van de 5 deelnemers hebben geschoten ,
de beste "stutata's" ; "scala a otto " ; "bomba da tiro " ;" kamuro " ; "goudbrocade" enz.
Ze verdienden minimaal de 2e plaats in de uitslag .
 

mickeyzegtboem

Registered User
Wel blijkt dat het een schande is dat de "jury" in Tarragona zo'n lage waardering heeft toegekend aan La Tirrena , terwijl ze wat betreft bommen de moeilijkste technieken van de 5 deelnemers hebben geschoten ,
de beste "stutata's" ; "scala a otto " ; "bomba da tiro " ;" kamuro " ; "goudbrocade" enz.
Ze verdienden minimaal de 2e plaats in de uitslag .
La tirrena kreeg een bult aan puntenaftrek voor een aantal bommen die in/net boven de buis klapten.
Ook werd de show hierdoor een aantal minuten stilgelegd, en werd de rest van dit beeld overgeslagen om verdere risico's te vermijden.
Ik denk dat als ik het een beetje bij elkaar optel dat ze zo een punt of 100 aftrek hebben gekregen, en dat vertekend de uitslag wel enigszins.
 

Onze Partners

Bovenaan