Dorpsdag 's-Gravenwezel 01-06-2024

MasterBsc

Registered User
Na 2 jaar dat het niet helemaal goed was gegaan, gaf ik het dit jaar een nieuwe kans en gewoon de verwachtingen op 0 gezet. Iedereen ging naar Dusseldorf maar ik had helemaal geen zin in die lange rit en drukte. Dus lekker voor deze show gekozen en een andere liefhebber meegenomen. Wel grappig om met zo weinig liefhebbers bij zo'n showtje te staan, leek wel een prive showtje zo. Ik was een beetje sceptisch over de Zarazogana shells omdat ze soms goed uitvallen en soms niet, maar ze waren echt super! De show begon al gelijk met shells die misschien wel harder gingen dan salutes. En de ene na de andere dikke shell werd geschoten, afgewisseld met kwalitatieve ( geloof Spaanse ) singleshots. Je hebt je woord gehouden Jack, dit was echt super! Moesten soms gewoon lachen van hoe groot de shells uitvielen en de burst die er vanaf kwam. Ook nog een kippenvel moment gehad toen de shells in een uptempo werden geschoten. En daarna lekker afgesloten met een paar zeer harde salutes. Deze staat weer dik gedrukt in de agenda voor volgend jaar, hopelijk hebben jullie nog een showtje ( in het verleden nog wel eens in oktober geloof ik ).

Nog een paar shells die super goed waren zoals de goudshells met blauwe ring en de shells met een titanium burst. Ben wel benieuwd welke dit waren, die met blauwe ring zijn zeker van Pyroprodukt? Vind dat soort details altijd wel leuk omdat je sommige merken weer tegenkomt bij andere shows.

Ieder geval super erg genoten, 1 van de betere belevingen gehad in een aantal jaren in Belgie / Nederland / Duitsland. De reistijd, weinig mensen, kwalitatieve shells, akoestiek etc zorgen persoonlijk voor mij dat ik dit veel beter beleef dan grotere shows waar je in de mensenmassa staat, lang moet reizen en lang moet wachten op een goede plek. Thanks DBK!

 

Z@P

Registered User
Helaas gemist even niet de agenda gezien anders was ik er wel. Volgende keer weer
 
Bovenaan