Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link
  • Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Demo finale Beko 13-9-2010

Son-T

Registered User
Berichten
4.237
Leuk bevonden
0
Locatie
Rotterdam E.O
#1
Na de demo van Beko met hun nieuwe producten hadden ze voor de genodigde nog een profshow in petto.
Daar het begon te regenen kan het voorkomen dat er een druppel op de lens te zien is. Veel plezier met de film.

 
Berichten
3.378
Leuk bevonden
1
Leeftijd
42
Locatie
Barendrecht
#3
Mja leuk als afsluiting maar vind de show verder niet echt goed geschoten, had het persoonlijk anders gedaan. Thanks voor het delen!
Ben ik het niet helemaal mee eens. Ik vond het voor de duur van de show toch heel vermakelijk om naar te kijken. Er zijn goede shells gebruikt en mooi breed geschoten. Misschien dat het op de film niet goed overkomt maar er zaten echt een aantal mooie producten tussen die ik wel vaker in shows zou willen zien. Net als de finale die er geschoten is.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.557
Leuk bevonden
1.710
#4
Dan ben ik het toch met Roeland eens..... Moet wel zeggen dat een show in het echt, natuurlijk een heel andere indruk achter laat.

Zaten een paar goede momenten in de show (openingsblokje met horsetails en horsetails shells erboven), leuke multicolor waaier aan het begin en op 2:17 een mooie combinatie van waaier met colorcomets, welke mooi bijkleurd bij het blokje wat op dat moment staat te schieten.

Echter mis ik toch en beetje variatie af en toe. De shells die worden geschoten blijft soms bij één salvo, waarna de lucht weer hele tijd leeg blijft. Dan moeten er gewoon wat meer salvo's volgen. Wat ook anders zou kunnen is bijvoorbeeld het blokje met de soort van zilveren palmpjes, die vanaf 1:25 per 3 omhoog geschoten worden. Dit duurt een dikke halve minuut zonder variatie. Nou kan je aan de duur van het blokje weinig doen, maar had er nog wat anders bijgeschoten om het wat speelser te maken, nu werd het toch al beetje saai (voor een finale).

Zelfde geld voor de blauw/paars met gouden blink potjes. Deze gaan net even te lang door. Waaiertje is dan al weer afgelopen en die drie salvo's met shells (op dikke 70 seconden tijd) zijn ook alweer vergeten. Beeld met dat ene blokje duurt gewoon dus hele dikke minuut, wat op een showtje van nog geen 5 minuten wel wat overdreven is.

Daarna volgt nog een keer 30 seconden hetzelfde: weer paar blokjes recht omhoog met een enkel salvo (goed bijpassende!) shells.

Salvo's met fluiters zijn absoluut goed, erg mooi! Maarja, dan helaas weer één enkel salvo met mines (to thunder), waarna het even akelig stil blijft. Dan had ik toch wat meer salvo's willen zien of ergens mee gecombineerd, dit oogt een beetje eenzaam.

Dan het goudbeeld, wat opzich erg mooi is. Blijf je vaak zien in finales, maar neemt niet weg dat het ontzettend mooi blijft, zeker met goede shells (wat deze ook lijken te zijn). Wat ik dan weer zonde vind is elke keer andere kleur mine eronder. Maak een keuze (bijvoorbeeld blauwe of gouden mine) en schiet die elke keer, word het beeld veel mooier en rustiger van (wat past bij goudbeeld). Nu is het een 'net niet' keuze.

En wat ik dan helemaal zonde vind..... Heb je een mooie goudfinale, schiet je als laatste paar shells nog een paar andere erdoorheen. Verstoord het hele goudbeeld. Die shells had je juist prachtig boven of net na je mines met report/knal kunnen schieten, waar juist nu een leegte viel.

Klinkt allemaal erg negatief, maar is echt niet helemaal zo. Het is al lang mooi dat er wat anders gedaan wordt, dan standaard een hele hoop consublokjes tegelijk de lucht in pompen als finale! Altijd mooi om wat prof blokjes/mines te zien en wat mooie shells. Juich dat dan ook echt wel toe! Maar ben het dan wel met Roeland eens, dat het niet echt speciaal is en dat er echt nog wel wat dingetjes anders hadden gekund.

Maar hoe dan ook: Bedankt voor het filmen/delen!
 

bridge

Registered User
Berichten
4.745
Leuk bevonden
222
Locatie
breda
#5
Als iedereen voortaan bij elke show gaat opsommen hoe het anders kan dan krijgen we het wel heel druk natuurlijk. Hierboven idd een heel erg negatief stuk.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.557
Leuk bevonden
1.710
#6
Is goed, zal mij voortaan strikt houden tot het plaatsen van one-liners en posts van niet meer dan 2 regels.

Inderdaad stukken beter, een forum zonder onderbouwde posts en met alleen maar meningen, zonder enige verklaring!

(Kijk, keurig 2 regels! sh*t, dit is natuurlijk al weer mijn 3de.) Oja, even ter info: Ik doe precies hetzelfde als ik een show goed vind, dan plaats ik ook de punten die ik erg kan waarderen! Uiteraard doe ik dat dan ook niet meer, want dat is immers net zo ongewenst als een negatieve post onderbouwen!

Maar om even nog even inhoudelijk op je post in te gaan, ook al zal je dat waarschijnlijk niet willen, want komt nu vast over als een opsomming.....

Ik heb zowel pluspunten als minpunten aangedragen in mijn post, dus het is verre van alleen negatief! (Ik tel al minimaal 6 pluspunten in mijn review) Dat uiteindelijk de balans uitslaat naar een negatieve mening, komt omdat ik het eens was met Roeland, dat ik het geen denderende show vind. Er zitten dus echter wel degelijk meerdere positieve punten in mijn post, als je goed leest!

En nee, niet iedereen hoeft bij elke show op te gaan sommen wat er beter moet. ".....dan krijgen we het wel heel druk natuurlijk." Alsof het hier al zo verschrikkelijk druk is op FPM? Is echt vrij rustig, wordt relatief weinig gepost..... Ik juich het dan ook toe als er juist mensen bereid zijn een duidelijk onderbouwde mening te plaatsen, daargelaten of dat over een show of nieuwe consu blokjes is!

Ik zou het dan ook best waarderen als jij bovenstaande post wat uitgebreider onderbouwd of dat je zelf (een positieve) review geeft over de finale die Beko geschoten heeft! Daar kunnen we tenminste wat meer mee.....
 
Laatst bewerkt:
Berichten
3.378
Leuk bevonden
1
Leeftijd
42
Locatie
Barendrecht
#7
Laten we ook niet vegeten dat dit is geschoten ter afsluiting van een demo en geen volwaardige show is of moet zijn.
Uiteraard heeft ieder zijn eigen mening over een show en dat is maar goed ook anders zouden er ook geen discussies meer gevoerd worden.
Ik heb puur gekeken naar het aantal wat is geschoten en ter gelegenheid van wat. Daar rekening mee gehouden te hebben vind ik dat ze het toch goed gedaan hebben.
Uiteindelijk moet je roeien met de riemen die je hebt en ze hebben met de middelen die ze hadden toch iets leuks neergezet.

We hebben met zijn allen wel genoeg NL shows gezien met een groter budget die vele malen slechter zijn.

Roeland is inmiddels al verpest/verwend na zijn trip naar Tarragona. hahaha
 
Berichten
1.284
Leuk bevonden
0
Leeftijd
25
Locatie
Brabant
#8
Ik snap wat je bedoelt Daan, ik vind het ook absoluut geen slechte show alleen zijn er soms een aantal kleine dingen die ik anders zou doen. De voorbeelden daarvan noemt Michel o.a. ook al. Het begin vond ik zelf wel erg goed met de horse tail blokjes met daarboven de bommetjes. Alleen dan bijvoorbeeld die blokjes die een tijdje "alleen" staan te schieten dat hoeft van mij dan niet eens worden geschoten als daar geen leuke toevoeging van wat shells bijvoorbeeld voor is. Zo'n paar kleine maar simpele punten maken voor mij de show iets minder terwijl het voor de schieter eigenlijk vrij makkelijk op te lossen is en de show een stuk netter maakt.
 

elmo

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
2.688
Leuk bevonden
1.754
Leeftijd
46
Locatie
brabant
#9
Ik vind het een vermakkelijke show om naar te kijken.
Ben dan wel niet zo'n goede graadmeter omdat ik al kan genieten van een ijsfontijn op een taart of een paar sterretjes in de tuin.
Waar ik me wel aan kan ergeren is muziek tijdens vuurwerk! Ook op consumenten demo's kom ik het vaak tegen,de muziek bijna harder dan de burstknallen,brrr verschikkelijk.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.557
Leuk bevonden
1.710
#10
Zo makkelijk kan het dus zijn, ieder zijn eigen mening en dat ook onderbouwd, zonder dat er geklaagd hoeft te worden over iemand zijn mening! Maakt mijn avond weer helemaal goed :smiling:

Ben het inderdaad met Daniël eens dat het een afsluiting van een demo is en geen volwaardige show. Denk dat ik iets teveel aan voorbij gegaan was.

Mijn beschouwing van de show had ook absoluut niet de intentie om hem af te kraken. Was meer een verklaring waarom ik hem wat minder vond, probeerde mijn mening gewoon te onderbouwen. Ik meen ook absoluut niet de wijsheid in pacht te hebben om een goede show te kunnen bouwen en wil ook absoluut de heren pyrotechnici de les niet lezen. Zie het maar meer als een verklaring waarom sommige dingen niet helemaal mijn smaak zijn.

No hard feelings, ook niet naar Bridge. Mijn post was niet bedoeld om je aan te vallen (kan misschien een beetje zo overkomen), maar was meer mijn verdediging en mening, waarom ik vind dat iedereen vooral moet posten wat hij/zij vindt van een show, en als het even kan, dat het een klein beetje onderbouwd wordt (hoeft uiteraard niet zo overdreven uitgebreid te zijn als mijn posts soms :hehe!: ) En of het dan een positieve of een negatieve mening is, dat maakt dan helemaal niets uit, als iemand dat goed kan onderbouwen heb ik daar alle respect voor!
 
Berichten
1.033
Leuk bevonden
48
Locatie
Napoli
#12
ik snap niet dat er allemaal kritiek geleverd word, want het is wel gewoon een afsluiting van een demo. niet een heel uitgebreide show en waarschijnlijk ook een kleiner budget.maar als ze meer salvo's zouden schieten enz. dan zou het een show van 2,max 3minuten worden gezien het budget...maar voor de rest vind ik het een mooie afsluiting:)
 
Berichten
4.825
Leuk bevonden
8
Leeftijd
38
Locatie
midden nederland
#13
Zolang het onderbouwde kritiek is, is het toch niet erg als het gegeven word?
Excuses als budget en het is maar een finale van een demo vind ik helemaal niet interessant, tenslotte moet een importeur z'n klanten overtuigen op zo'n avond.
En dit gaat een stuk makkelijker met een spetterende finale dan met zomaar ongeinspireerd wat de lucht in rammen (hier bedoel ik deze finale dus niet mee....)
 
Berichten
3.378
Leuk bevonden
1
Leeftijd
42
Locatie
Barendrecht
#14
Excuses als budget en het is maar een finale van een demo vind ik helemaal niet interessant, tenslotte moet een importeur z'n klanten overtuigen op zo'n avond.
Volgens mij moet een importeur zijn klanten overtuigen tijdens de demo met zijn producten. Prijs,logistiek etc. even daar gelaten.
Jij als klant laat je toch ook niet beinvloeden door de finale die een importeur schiet. Wat ik zelf gemerkt heb tot nu toe is dat winkeliers de finale altijd wel leuk vinden maar daar hun inkoop niet op baseren.
Volgens mij is dat wel met de hapjes en drankjes na afloop. :hehe!::hehe!:
 
Berichten
4.825
Leuk bevonden
8
Leeftijd
38
Locatie
midden nederland
#15
Natuurlijk speelt een finale wel (onbewust) mee in een keuzeproces van een winkelier.
Niet zozeer bij bestaande klanten van een importeur, maar zeker bij nieuwe klanten.
Het belangrijkste punt zal het nooit worden, dat blijven de producten, maar zeker dingen als de finale (en inderdaad de catering :tounge:) maken toch of je happy of een beetje teleurgesteld op zo'n avond weggaat.
Tenslotte is een demo een presentatie van het bedrijf, en niet alleen van de nieuwe producten.
 

Onze Partners

Bovenaan