Archief Amazon

FPM ProductBOT

Registered User
03363_Marijn_Amazon_new_2013_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Amazon[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]MX Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Forbidden Love[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]03363[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 12,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]263 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 14/09/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]
Movies


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 
D

Deleted member 17038

Guest
Wat is nu eigenlijk de echte duur van het fonteintje? Op sommige filmpjes maar 1 seconde en op andere wel 20!
 

GMP82

Zilveren Member
die 1 seconde is vermoedelijk onbedoelde vonkoverslag

(maare huh, waar is het oude filmpje heen?)
 
Laatst bewerkt:

KoenL

Registered User
Dit was echt het gaafste product van de avond. Ik wist niet wat deze zou doen omdat ik hem gratis bij een bestelling kreeg, maar we schrokken ons de pleuris toen de 6 tubes tegelijk dikke mines de lucht in plofte. Was een heerlijke dreun!
 

GMP82

Zilveren Member
Wat een ongelooflijk gaaf en goed uitgevoerd product!!! Huizenhoge maar vooral ook brede mine! Zelfs beter dan de Vette Marja.

Er is maar 1 nadeel; het is zo voorbij :p
 

smilli

FPM Filmer
Belachelijk goede mine komt hieruit zeg, sterren branden zo lang dat ze weer naar beneden kwamen tot net boven de grond.:lub:
 

GMP82

Zilveren Member
Hier nog mijn filmpje van O&N..
In dit geval overigens blij met het Vertical Video Syndrome :tounge:

Wel een nadeeltje van dit type product; omstanders denken dat het "maar een fonteintje" is. Dat zie je ook in de film gebeuren. Ik ben (buiten beeld) druk aan het gebaren dat de persoon in kwestie NIET moet doorlopen, maar ja...

[video=vimeo;84532359]https://vimeo.com/84532359[/video]
(op moment van posten 40-45 minuutjes verwerkingstijd)
 
Laatst bewerkt:

bridge

Bronzen Member
Mooi filmpje van GMP. !! kun je heel goed op zien dat dit dikke mine is. Ik denk niet dat er in nederland iets te koop is dat maar in de buurt komt.
 

Booomy

Registered User
Echt een heerlijke mine zeg dit. Waar was deze vorig jaar te koop?? Ben deze namelijk nergens tegen komen vorig jaar in de winkels waar ik besteld had!!
 
Bovenaan