Airstream

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl=\' border=0 bgcolor=white align=center width=650px class=stg_table tborder\' ][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Meer informatie over Airstream[/th][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Importeur[/td][td]Wolff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Collectie[/td][td]Blitz Powder[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Artikel nummer[/td][td]1476[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 29,95[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Aantal schoten[/td][td]16[/td][/tr][tr][td=\' bgcolor=#eaeaea width=300px\' ]Effect beschrijving[/td][td]Rood was nog nooit zo rood! 16 schots cake
met bijzonder heldere rode glittersterren.
Gevuld met méér dan 20 gram per schot![/td][/tr][tr][th=\' class=posthead2 colspan=3\' ]Laatste wijziging: 11/09/2013[/th][/tr][/tbl]

Klik hier voor de database linkIn onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.
 

GMP82

Bronzen Member
Technisch vraagje:

Die rode sterren, hebben die een andere compositie of zijn die gewoon groter (gerold)? Want van mij mogen ze daar we een peony of dahlia van fabriceren; ofwel, meer van die rode sterren in 1 effect. (Nu zijn het er 5 geloof ik?)

Of krijg je dan al (te) snel te maken met een grammage-beperking (logisch als de sterren groter/zwaarder zijn).
 

gandalf

Registered User
Technisch vraagje:

Die rode sterren, hebben die een andere compositie of zijn die gewoon groter (gerold)? Want van mij mogen ze daar we een peony of dahlia van fabriceren; ofwel, meer van die rode sterren in 1 effect. (Nu zijn het er 5 geloof ik?)

Of krijg je dan al (te) snel te maken met een grammage-beperking (logisch als de sterren groter/zwaarder zijn).
Op zich branden de rode sterren even lang als de blinker sterren dus uitgaande van dit feit zou je denken dat de sterren ongeveer even groot zijn maar vermoedelijk feit 1 is dat blinkersterren in het algemeen een soort vertrager sas aan boord hebben waardoor ze zeg maar aan en uit gaan en vermoedelijk feit 2 is dat de rode sterren, zeker gezien hun intensiteit veel sneller verbranden en bij gelijke diameter aan de blinkersterren sneller op zouden branden. Lijkt mij dat de rode sterren dus een slagje groter gerold zijn. Als je met compositie samenstelling bedoeld is het logisch dat het 2 verschillende samenstellingen zijn anders zouden ze of allemaal blinken of allemaal rood zijn. Als je met compositie stervorm bedoeld (bv ronde, cilindrische of geperste sterren) dan zou ik zeggen dat dit ronde sterren zijn omdat ze allemaal zo goed als tegelijk opgebrand zijn en allemaal min of meer even fel branden. Dit duid op een zeer gelijkmatige verbranding en dat verkrijgt men alleen eigenlijk met ronde sterren! Wat je met grammage-beperking bedoeld snap ik niet helemaal maar ik denk dat je bedoeld dat er zeg maar te weinig dahlia sterren in 25 gram zouden passen? Persoonlijk denk ik dat dit weldegelijk kan in consumenten vuurwerk en dat hier voor de importeurs nog wat op ingespeeld kan en mag worden, zowiezo heeft een dahlia natuurlijk minder sterren dan een peony dus dat is al een voordeel en laten we het simpel houden en we nemen bijvoorbeeld 20 sterren van 1gram met een stevige burst aan boord en laten die het luchtruim op zoeken, ik zou ervan overtuigd zijn dat dit een hele redelijke dahlia zou kunnen zijn!!! Het enige nadeel is helaas dat dit natuurlijk in zo n beetje alle gevallen uit een 30mm cilindertje getoverd gaat worden en dat dat de mooie ronde spreiding die zo gewenst is bij een dahlia niet ten goede komt en als men al een fabriek in china zou vinden die met ronde 30 mm bommetjes zou werken twijfel ik ofdat je wel 25 gram in een bolletje krijgt? Als ik het zo schrijf weet ik het eigenlijk wel zeker dat dit niet lukt, hahaha:tounge:
Toch zou ik ook graag wat meer leuke consumenten dahlia potjes zien, dan maar uit cilindertjes.
Grt gandalf
 
Laatst bewerkt:

GMP82

Bronzen Member
Dank voor je uitgebreide toelichting. Ik bedoelde inderdaad, dat als de rode sterren per stuk groter en zwaarder zijn, of er dan wel genoeg in 1 bombette passen/mogen. Maar goed jouw voorbeeld van 20 van die heldere, langer brandende sterren (en dan svp geen restvulsel er doorheen; gewoon zwarte lucht als achtergrond) zou ik graag eens zien. Volgens mij verlicht je dan de hele straat rood (en dat gebeurt met "standaard" rode effecten niet).

[Wat nog mooier zou zijn, is om de volle 50 gram van een single-shot te gebruiken en dan eerst met een lekkere burst 10-20 van die sterren uitwerpen, met dan een -sterk- vertraagd rood of goud blinker effect er achteraan.]

Qua vorm gaan we het natuurlijk nooit halen bij professioneel vuurwerk. Ook een ring (iets wat ik graag zou zien) zal een utopie zijn in consu cakes.
 
Laatst bewerkt:

gandalf

Registered User
Er moet mij ook van het hart dat ik de blinkers, zeker voor consumenten matriaal, heel goed uitgewerkt vind, Bravo wolf, een genot om naar te kijken!
 

Onze Partners

Bovenaan