8888 Extreme powerbox line DEMO VERSIE

Moontan

Moderator
Medewerker
8888 Extreme powerbox line DEMO VERSIE
Dit is een demo versie van de Exstreme POWERBOX line.
Dit product komt dit jaar nieuw in ons assortiment en is in december te bestellen bij Tuinsuper Velserbroek devuurwerkwinkel.

 

USRRobiwan

Registered User
tja.... Het voelt aan alsof ik cakjes aan het schieten ben in de straat op mijn gemak. Ik heb er echt helemaal niets mee deze cake.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Informatie:

De naam zegt alles ; 4 EXTREME CAKES met POWER!

Deze 4 multishots bevatten elk 500 GRAM kruitvulling. Met 199 schoten is dit het grootste, zwaarste en heftigste vuurwerk wat legaal in Nederland verkrijgbaar is!

Specificaties:

Powerbox Extreme Cake 1:
Waaiercake met 66 schoten. Afwisselende show met rood/blauwe effecten met rode staarten, groen/paarse effecten met groene staarten en blauw/zilveren visjes met zilveren staarten en crackling.

Powerbox Extreme Cake 2:
40 schots cakebox met zeer grote blauwe sterren afgewissled met massieve gouden willow effecten met gouden staarten. Groot spektakel!

Powerbox Extreme Cake 3:
Indrukwekkende vuurwerk cake met 63 schoten met rood/zilveren glittereffecten, blauw/gouden glittereffecten en paars/groene glittereffecten. Alle effecten gaan gepaard met gekleurde staarten.

Powerbox Extreme Cake 4:
30 schots cakebox met groot kaliber. Zeer grote groen/zilveren willow effecten met glitters in combinatie met snoeiharde rood/groene palmeffecten met rode staarten. Het klapstuk van de avond!

Afbeelding:
http://www.devuurwerkwinkel.nl/nieuwe-producten/item/ID/3417
 
Bovenaan