8887 Stinger powerbox line DEMO VERSIE

Moontan

Moderator
Medewerker
8887 Stinger powerbox line DEMO VERSIE
Gepubliceerd op 18 okt 2012 door tuinsuper
Dit is een demo versie van de STINGER POWERBOX line.
Dit product komt dit jaar nieuw in ons assortiment en is in december te bestellen bij Tuinsuper Velserbroek devuurwerkwinkel.

 

ThunderBall

Registered User
De dozen zijn allemaal iets sneller als de demo versie's en de effecten komen er iets beter uit ook klinkt ie iets beter, verder blijft het natuurlijk dezelfde doos als de demo versie.
 
Laatst bewerkt:

Moontan

Moderator
Medewerker
Informatie

De Powerbox Stinger bevat 3 grote vuurwerk cakes met prachtige uitwerkingen. Multishots die tot de nok gevuld zijn met 500 gram kruit per cake. Gezamenlijk bevatten deze cakes 152 SCHOTEN en biedt het de garantie voor een eigen vuurwerkshow in de straat!

Specificaties:

Powerbox Stinger Cake 1:
Multishot met 72 schoten met rood/groen/blauwe effecten met rode staarten en grote crackling effecten met gouden staarten.

Powerbox Stinger Cake 2:
40 schots cake met rode willow effecten met rode staarten en grote crackling afgewissled met brede rode palmeffecten met groene staarten en blinkers.

Powerbox Stinger Cake 3:
Multishot met 40 schoten met grote gouden willow effecten, uitlopend naar rood met brede gouden staarten aangevuld met gouden willow effecten uitlopend naar groen met gouden staarten.

Afbeelding:
http://www.devuurwerkwinkel.nl/nieuwe-producten/item/powerbox-stinger
 
Bovenaan