0057 Celebration Cracker 500.000

bullitshot

Registered User
Breeschoten_celebrationcracker500000_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Celebration Cracker 500.000[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Breeschoten Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Overig[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]0057[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 79,-[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]500.000[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]500.000 knallers op een met, met eindbom[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

(E.T.)

Registered User
Het is niet heel vreemd dat jouw Belgische rol harder ging dan de Nederlandse rol. De Belgische variant is vervaardigd met flashkruit. De Nederlandse consumentenrollen bevatten allemaal buskruit. Bij ontbranding van flashkruit onstaat er een hardere knal dan bij buskruit. In Nederland is het bij wet verboden om flashkruit te gebruiken in het consumentenvuurwerk.

Het is dus niet zo dat de rollen van Breeschoten specifiek slecht zijn. Alle Nederlandse rollen van elke importeur worden op de zelfde wijze gemaakt. Het verschil zit in het kruit. Conclusie, alle Nederlandse rollen knallen zachter dan de Belgische variant.

( De wetgeving conform de decibellen heb ik in deze post buiten beschouwing gelaten. Ook dit speelt een rol in het verschil tussen knalvuurwerk in Nederland en Belgie. )
 
Laatst bewerkt:

Nappie

Registered User
Je kan inderdaad de Nederlandse en Belgische rollen niet vergelijken.

Maar de vraag is of dit een aanrader of afrader is...
Oh ik heb nog wel een vraag over dit produkt: Heeft ie een 'eindbom'? Want ik weet dat de kleinere 14000 rol van 3,5 meter dit niet heeft.
 

vuurwerkman19

Registered User
wij hadden er ook 1 vorig oud & nieuw en toen zat er een soort van eindbom aan die ook lang niet te vergelijken is met de belgische variant! Wat eigenlijk gewoon logisch is;)
 

Nappie

Registered User
wij hadden er ook 1 vorig oud & nieuw en toen zat er een soort van eindbom aan die ook lang niet te vergelijken is met de belgische variant! Wat eigenlijk gewoon logisch is;)

Danku!
Zag net ook dat hij is toegevoegd door de FPMproductbot en daar staat ook dat hij een eindbom heeft.
En tuurlijk is hij niet te vergelijken maar het effect blijft mooi. :cool:
 
Bovenaan