Zena Trophy 2015 - LiveStream

Tony

Administrator
Medewerker
Op zaterdag 26 september 2015 a.s. zal PyroTV in samenwerking met de Leuke Vuurwerk Mensenclub (LVC) én Zena Vuurwerk een livestream verzorgen van het Zena Trophy vuurwerkfestival in Maaseik (BE)!

Dit alles voor alle liefhebbers die om welke omstandigheden dan ook niet naar de Zena Trophy kunnen gaan… Hou deze site daarom in de gaten voor de laatste info. Via de Zena Trophy 2015 site lees je ook alle laatste nieuwtjes en het programma!

De livestream vanaf het terrein in Maaseik zal op zaterdag 26 september 2015 te zien zijn vanaf ongeveer 17:15 uur via de LIVESTREAM pagina. Vorig jaar de Zena Trophy gemist, of weet je niet wat dit spektakel inhoud? Check hier de Aftermovie! van 2014!

Wij hebben er zin in, jij ook? Deel dit bericht daarom snel aan iedereen! :)

LiveStream: http://www.pyrotv.nl/livestream/
 

Arjan

Registered User
Ah mooi, een topic over de PyroTV livestream... :) Voor wie zijn of haar bericht in beeld wil zien tijdens de Zena Trophy, stuur een Tweet naar @pyrotvnl of @zenatrophy tijdens de livstream vanaf +- 17:00u, en dan komt je bericht vast en zeker mooi in beeld! ;)
 

Arjan

Registered User
We zijn weer een beetje bijgekomen van de Zena Vuurwerk Trophy afgelopen zaterdag in Maaseik! We hebben 6 uur livestream verzorgd en dat werd goed bekeken. Op de piek waren er tegelijkertijd ruim 380 kijkers uit 14 verschillende landen. Gemiddeld lag het kijkers aantal rond de 90 a 100 met meer dan 600 minuten kijktijd bij elkaar, en is er ruim 5000 keer geconnect op de stream. Al met al niet slecht te noemen, dat smaakt dus naar meer! ;)

Voor de liefhebbers hebben we hierbij even een opname (uncut versie) van de Daylight show vanaf de streamserver, zoals de kijkers dit thuis ook hebben gezien. Deze is terug te vinden op de PyroTV Facebook pagina (https://www.facebook.com/pyrotvnl)

Hierbij willen we iedereen bedanken die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan de stream en ook dank aan alle kijkers ;)
 

Arjan

Registered User
Ik vroeg mij eens af.. zijn er freaks die nog hebben gekeken? Als ik de chatlogs er op na sla zaten er zo steeds over de 60 a 80 man tegelijk in, dus lijkt me sterk dat er niemand van deze site gekeken heeft..? ;) Heb reacties gelezen over de verbinding, voor zover ik weet heeft deze er 1 of 2x uitgelegen heel even.. We staan daar in een open veld met een ip schotel voor een internet lijn wat straalt naar/op bijna 36.000 kilometer hoogte, als die een centimeter naar links/rechts verschuift door welke reden dan ook gaat de lijn down of word stukken trager. Ergens in de avond hebben we deze opnieuw afgesteld toen we dit zelf ook merkten. Doorgaans is dit zeer stabiel en halen we met die set 22Mbps down en rond de 6 up.

Opnieuw heb ik veel reacties gelezen over de schakelingen die we deden met meerdere camera's. We staan daar met 4 camera's en maken een algemene uitzending waarbij we ook de details van bijvoorbeeld schieten van shells uit de buis close nemen en dat dus zo nu en dan meeschakelen. Ik snap dat velen dit als storend ervaren en alleen 1 camera positie willen zien, maar wij doen daar een overzicht maken van wat daar gebeurd voor ook mensen die kijken en dit niet als storend ervaren. Als je op het veld staat zie je dit gebeuren, thuis hebben de kijkers geen idee. En afgezien van dat.. ik vind het persoonlijk wel tof eruit zien als je al dat geweld eruit ziet komen! :grin:

Als er op of aanmerkingen zijn verneem ik het natuurlijk altijd graag ter verbetering van de streams in de toekomst.

Gr,
Arjan Uitman
 

maartenvincent

Registered User
Ik heb thuis zitten kijken, tussen het praten met het bezoek door ;).
Ik woon zelf hartstikke dichtbij en het was hier duidelijk te horen.
Wat grappig was: internet is sneller dan geluid. Ik kon het op de stream eerder zien dan dat ik het hier kon horen.
Heb inderdaad een paar keer gemerkt dat de stream er even uit lag (heb later op de avond pas ingeschakeld), maar goed, daar doe je weinig aan.
Beeldkwaliteit was prima voor een stream. Bedankt voor het opzetten van de stream, handig voor de mensen thuis.
 

Onze Partners

Bovenaan