Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Zena Triumph

Berichten
2.126
Leuk bevonden
74
Leeftijd
30
Locatie
Somewhere down the lane
#62
Ook een film van mijn kant:

[video=vimeo;196196392]https://vimeo.com/196196392[/video]

De normale verkoopprijs is te hoog, en dat zou ik er niet voor betalen. Het is een absolute topper, maar die prijs is de afknapper (gelukkig krijg je hem gratis bij Zena als je een bepaald bedrag besteld).
 
Laatst bewerkt:

Mister Green

Registered User
Berichten
140
Leuk bevonden
6
#76
Ik heb hem kunnen bestellen tijdens de Zena Trophy 2017 in Kalkar. Toen kreeg iedereen 50% korting op de adviesprijs. Dan word hij alweer een stuk aantrekkelijker. Ik heb dit product nu 3 jaar op rij in mijn assortiment gehad, 4 stuks in totaal. Nu was het even wachten of de 2017 batch dezelfde kwaliteit zou halen als de voorgaande versies.

Allereerst; hij is compound! Een verademing vergeleken met de vorige versie die niet meer in de doos paste nadat deze doorgelont moest worden. De manier van doorlonten bij de Zena Vuurwerk Nederland compound producten is redelijk simpel; een houten plaat eronder en alles doorgelont met aluminumtape.Werk naar behoren zonder al te grote vertraging tussen cake 1 en 2.

De effecten steken ook weer goed in elkaar. Grote effecten, burst is dik in orde, leuke variatie aan schietrichting en tempo. Wat mij betreft een prima product wat je aan kan raden aan elke doorsnee koper die een goede maar niet al te grote box wilt hebben voor de jaarwisseling.

Ik denk wel dat ik hem na 3 jaar wel gezien heb en ga kijken voor andere vervangers die in de buurt kunnen komen (Stars over Barcelona van Wolff Vuurwerk bijvoorbeeld) puur omdat ik hem nu genoeg heb meegemaakt.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#80
Had hem vanwege de Zena Trophy aanbiedingen en dit blijft gewoon een heerlijke "compound"!

Harde klappen, grote spreiding en goede boeketten. Topper voor die 35 euro! (van de aanbieding)
 

Onze Partners

Bovenaan