Yellow River

Michel_G

Zilveren Member
Ik heb deze ook (voor het eerst) gehad, afgelopen jaarwisseling. Mooi blok, goede stijghoogte en goede burst en spreiding.

De wauw-factor ontbrak misschien een beetje, alhoewel ik de schietwijze (boeket voor boeket, dan salvo en dan weer boeket voor boeket en eindsalvo) wel goed gedaan vond voor een 25 shots blok! Super degelijk blok, mooi goud met rood en blauwe sterren, maar niks waardoor mijn mond echt open viel.

Neemt niet weg dat het voor het geld gewoon een ontzettend goed uitgevoerd blok is. Ik had alleen zelf nog de verwachting dat het goud nog iets langer zou blijven hangen.
 

VvanVuurwerk

Registered User
Dit jaar wederom deze cake geschoten.
Voor mij de top cake van de avond. Grotere stijghoogte en nette grote boeketten. Een van de beste cakes op de Nederlandse markt als je het mij vraagt.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Wie weet waarom er zo vaak 1 wolkje crackling in een schot van een cake verwerkt zit? Zie schot 5.
 

Z@P

Registered User
Ik vermoed gewoon achtergebleven in een bak van vorige productie? Crackling ster valt sneller op dan een verdwaalde kleurster denk?
 

MasterBsc

Registered User
Eindelijk dan een keer in het echt gezien, de nieuwe Yellow River onder het bewind van GBV. Het goud is helaas wat moeilijker op film te krijgen maar in mijn ogen is ie zeker weer heel dik. Grote, mooie flowercrown boeketten met een goede burst en goede brandingstijd. Of ie zo goed is als de oude versie, ik denk ietsjes minder maar die was wel héél goed. Dat leken meer dikke 2" boeketten en deze vielen gewoon goed groot uit voor 30mm. Ik vind het een waardige vervanger, je hebt zeker een top product in huis. Soms was de ene burst ietsjes slechter dan de andere maar daar stoorde ik me niet heel echt aan

 
Bovenaan