Win kaarten voor Boulevard Outdoor 2018!!

VuurwerkmaniaNL

Registered User


Ook dit jaar heeft Vuurwerkmania zich als Official Partner verbonden aan het festival Boulevard Outdoor en zullen we o.a. het vuurwerk van de Endshow verzorgen. En ook dit jaar kun je er GRATIS bij zijn. Doe mee en maak kans op een setje van 2 gratis kaarten voor het leukste en gezelligste Festival van het jaar!

Over Boulevard Outdoor
Er is weer gezorgd voor een relaxt Festivalterrein met een mooie mix aan meerdere stages, DJ's en artiesten en is er voor iedereen wat wils: Bizzey, Frequencerz, Diggy Dex, B-Front, Henk Dissel, Frenna, Rooie Rinus en vele anderen!

Vuurwerk
As we speak wordt er een Festival-finale, ook wel Endshow, gecomponeerd met licht en geluid. Daar wordt het vuurwerk ook bij ingezet en mee gecomponeerd. Wat er precies wordt geschoten is nu nog niet bekend.

Backstage naar het Schietterrein
Voor de echte vuurwerkliefhebbers hebben we kunnen regelen dat je samen met ons Backstage mag om een kijkje te gaan nemen bij het Schietterrein...

Gratis toegang!
En ook deze keer bieden we onze Vuurwerkmaniacs de mogelijkheid om op onze kosten bij Boulevard Outdoor aanwezig te zijn. We verloten meerdere setjes van 2 toegangskaarten t.w.v. € 37,50 pst. Daarmee kun je dus de hele dag samen met iemand anders naar binnen.

Waar en wanneer?
Datum: zaterdag 30 juni 2018
Locatie: Recreatiepark Het Lageveld Wierden
Aanvang: 14.00u – Endshow

Wat moet je doen?
- Like onze Facebookpagina http://www.facebook.com/VuurwerkmaniaNederland
- Like & Share onze Facebook Boulevard Win-actie: https://www.facebook.com/VuurwerkmaniaNederland/photos/a.466256936837967.1073741826.456319661165028/1232410406889279/?type=3&theater
- Onder alle deelnemers verloten we meerdere setjes van 2 kaarten

Elke week tot aan Boulevard Outdoor 2018 verloten we meerdere setjes kaarten onder alle deelnemers. De winnaars maken we via onze Facebookpagina bekend. Heel veel succes!

Geen Facebook? Ook voor jou en alle andere Forum-leden komen we binnenkort met meer Vuurwerkmania info, happeningen en win-acties waar je geen Facebook voor nodig hebt. Stay tuned!
 

VuurwerkmaniaNL

Registered User
Eerder vandaag zijn de volgende winnaars van een setje kaarten voor het Festival Boulevard Outdoor bekend gemaakt via onze FB-pagina https://www.facebook.com/VuurwerkmaniaNederland/.

Nog niet gewonnen maar kijk je er wel naar uit om samen met ons een feestje te bouwen, een rondje langs de Schietvelden te maken en te genieten van ons vuurwerk in de Endshow? Doe dan snel nog even mee! Voor meer info kijk je in de Start-post: http://freakpyromaniacs.com/forum/showthread.php?t=58621&p=486863&viewfull=1#post486863!!
 

VuurwerkmaniaNL

Registered User
THE ENDSHOW!! Binnenkort volgt de officiële versie maar hier is alvast de "unofficial release" van de Endshow van Boulevard Outdoor 2018!! Met daarin natuurlijk het vuurwerk van Vuurwerkmania, vette muziek en dikke effecten. Een mooie afsluiter van een prachtige zonovergoten dag. Wij bedanken al onze gasten, bezoekers, organisatie van Boulevard Outdoor, Vuurwerkevents en natuurlijk jullie, onze volgers!! Geniet nog even met ons mee:


Naast de officiële release van de Endshow-video volgt binnenkort via onze Facebook-pagina ook nog een gave Win-actie die ermee te maken heeft dus hou ons in de gaten...
 

VuurwerkmaniaNL

Registered User
WINNEN!! Heb jij de Boulevard Outdoor Endshow van dichtbij meegemaakt of inmiddels online bekeken? Dan maak jij kans op een gave Vuurwerkmania-prijs!! Hoe? Door onze Facebook-pagina te volgen, deze post daar te liken en te delen en in jouw reactie eronder (op Facebook dus) minstens 2 Vuurwerkmania-artikelen te noemen die in de Endshow zaten. Onder alle goede antwoorden verloten we een gaaf merchandisepakket met daarin o.a. een origineel Vuurwerkmania shirt/trui...

De Boulevard Outdoor 2018 Endshow niet gezien? Bekijk de "unofficial" video dan nog even in ons vorige bericht en doe mee!

Je vindt deze Win-actie hier op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/VuurwerkmaniaNederland/

Eind volgende week maken we de winnaar bekend. Succes!

Vuurwerkmania maakt je GEK!!
 

Vuurwerkevents

Registered User
Uiteraard als Vuurwerkevents hebben we weer ons best gedaan om er een leuke show van te maken / neer te zetten met producten van oa. VuurwerkMania.
Het was weer een geslaagde eindshow!

De organisatie van Boulevard Outdoor was zeer tevreden!
 

Onze Partners

Bovenaan