Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Wat is jouw top 5 van VC Vuurwerk?

KoenL

Registered User
Berichten
4.457
Leuk bevonden
193
Leeftijd
28
Locatie
Houten
#1
Het maken van een mooie lijst is voor veel van ons een pittige klus. Vaak zien we door de bomen het bos niet meer door de hoeveelheid producten die op de Nederlandse markt zijn. Of nog erger, je komt er na de jaarwisseling achter dat je producten over het hoofd hebt gezien en een topper hebt gemist. Om dat te voorkomen kan je nu per importeur jouw top 5 aangeven.

Wat zijn volgens jou de beste 5 producten van VC Vuurwerk?

1.
2.
3.
4.
5.
 

AWG

Registered User
Berichten
1.799
Leuk bevonden
241
Locatie
netherlands
#3
1)singapore stardust (gigantische boeketten die in salvo,s worden gelanceert, mooie kleuren felle bursts)
2)magnum hurricane(prachtige falling leaves en mooie boeketten net als jewel in the crown(broekhoff) alleen deze is sneller klaar)
3)darling flyby,s(keiharde fluit/ knetter pijltjes bak in rood,groen en zilver staarten net als de crocodile(schuurmans).
4)stockholm zenith( prachtige cake met diverse effecten simpele boeketten tot een prachtige goudkleurige \l/ fontein en een mooie blauwe tails met heftige crackling, hij is alleen wel flink aan de prijs)
5)wellington asteroids(en dat alleen vanwege zijn ellenlange duur, effecten zijn minimaal en hij is erg traag, maar dat maakt hem geschikt voor wat rust in de show en wat combineren met andere cakes.)
 

Onze Partners

Bovenaan