Vuurwerkmania ondersteunt Run for KiKa

VuurwerkmaniaNL

Registered User


Deventer/Wierden – Zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa, dat is het doel van vuurwerkliefhebber Erwin ten Hoorn Boer uit Deventer. En dat gaat hij doen tijdens de Run for KiKa Marathon. In Tokyo om precies te zijn.

Stichting Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker met als doel de genezingskans te vergroten. Erwin heeft dit doel niet zomaar uitgekozen. "Ongeveer eind 2016 heb ik de knop omgezet om mijn leven een stuk gezonder maar vooral ook sportiever te gaan leven. In 2017 heb ik onder andere ruim 750km hardgelopen. Een prestatie waar ik zeker trots op ben maar toch was ik nog op zoek naar een ultiem doel om naar toe te werken.”

Als hardloper lonkte al snel de "heilige" afstand van 42.195 meter. Uiteraard worden er dichter bij Deventer ook marathons georganiseerd maar aangezien Erwin verwacht dat dit een "once in a lifetime" wordt zocht hij naar een specialere editie. “Niet alleen voor mij persoonlijk maar ook uit maatschappelijk oogpunt. Zielsgelukkig ben ik dat mijn beide kinderen gezond zijn maar ik besef me donders goed dat dit niet vanzelfsprekend is." vervolgt Erwin. “Dagelijks krijgen kinderen de verschrikkelijke diagnose kanker. Omdat mij niks zo vreselijk lijkt als het verliezen van je kind zet ik me graag in voor het verhogen van de genezingskans van kinderen met kanker. Zo heb ik besloten om de Tokyo Marathon voor Stichting KiKa te gaan lopen."

Natuurlijk wil Erwin een mooie prestatie neerzetten en meedoen vraagt nogal wat voorbereiding, training, tijd en geld. Voor een deel van de sponsoring hiervan is hij als groot vuurwerkliefhebber uitgekomen bij Vuurwerkmania, importeur van consumentenvuurwerk uit Wierden. "Erwin is al jarenlang klant bij ons en toen hij ons benaderde voor een stukje sponsoring hebben wij daar direct ja op gezegd." aldus Marcel Schutteman van Vuurwerkmania. Naast een financiële bijdrage is samen met Vuurwerkmania-dealer Huisman Vuurwerk ook gezorgd voor gesponsorde trainingskleding. "Meedoen aan zo'n uitdaging is natuurlijk fantastisch maar kost o.a. een hoop geld. Op deze manier proberen wij als vuurwerkbranche ons steentje bij te dragen aan zo'n mooi doel." vult Marcel aan.

De voorbereidingen en belevenissen van Erwin zijn te volgen via zijn speciale website www.erwinrentvoorkika.nl Daar kun je ook terecht voor een stukje persoonlijke sponsoring van zijn goede doel.
 

Onze Partners

Bovenaan