Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Vuurwerkcrew?

stefantvs

Medewerker
FPM Fotograaf & Filmer
Berichten
4.277
Leuk bevonden
5.049
Locatie
Zoetermeer
#61
Ook hier bijna nooit meer op vwc te bekennen ! dat continu gezeik op elkaar daar was ik wel klaar mee !
Soms knal ik nog een fototje daar maar dat was het dan ook !

Goed om te zien dat na alle energie van de afgelopen maanden ( Nieuw forum & facebook de reacties omhoog gaan en dat de leden ons weer weten te vinden :love:
Nieuw crew lid die lekker bezig is , en dat is zeker een compliment waard ! Goed bezig @Michel_G
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#67
De laatste weken hier zijn in ieder geval hoopvol al is het aantal mensen dat regelmatig post nog steeds niet heel erg veel.
Voor een januari maand, waarin het normaal altijd toch een stuk terugvalt wat bezoekers en berichten, ben ik eigenlijk verbaasd hoeveel er nog werd gepost en gereageerd in de eerste 2 weken. Zeker in verhouding tot de decembermaand die uiteraard niet op het niveau was van 4 jaar terug. In dat opzicht ben ik dik tevreden!

Ik moet wel zeggen dat het de laatste paar dagen wel wat af begint te nemen wat betreft interactie, wat op zich ook niet vreemd is, aangezien de meeste O&N producten nu wel besproken zijn.

Hopelijk houden we een gedeelte van de bezoekers vast en blijft er interactie over andere onderwerpen, zoals shows, Fallas, interessante stukken consumentenvuurwerk uit andere landen, etc.

Ik zal daarom naast straatfilms van Nederlands consu vuurwerk, ook proberen interessante dingen te blijven posten, die iets minder seizoensgebonden zijn!
 

Schuim

Registered User
Berichten
1.835
Leuk bevonden
322
Locatie
Achterhoek
#68
Voor show info en films moet je sowieso altijd al bij FPM zijn. De continue kwaliteit die jullie hebben is door de rest gewoon niet te handhaven.
Dit zie ik in de films wereldwijd eigenlijk nauwelijks geëvenaard worden.
Ook met de info, kom ik een maf evenement tegen ergens op de wereld, FPM heeft de info, de rest komt niet verder dan die paar grote bekende.

Ach, ik kwam een paar weken terug een foto tegen van me zelf in 2007 dat ik op FPM aan het surfen ben.
❤️ Het zou toch een reden hebben dat ik hier nog steeds rond struin.❤️
 

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
36.003
Leuk bevonden
30.937
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#69
Wat ik vooral jammer vind is dat er geen produktoverzicht meer is. Daar moet je dan kennelijk voor naar vuurwerkinfo maar dat werkt niet. Ik zou dat graag terug zien hier op de site. Ik het vond dat overzicht toch wel het allermooiste onderdeel van deze site. Op vuurwerkinfo kom ik nooit.
Ik kan zelf nog wel wat opzetten wat als product catalogue / Product database kan functioneren maar wat mij niet lukt is om een koppeling naar dit forum te maken. Dus voorheen konden we producten in onze database plaatsen en die werden dan ook automatisch naar het forum geplaatst. De berichten hadden dan ook direct een link in het bericht staan waarmee je naar het product in de database kon en vise versa.

Als dat erg belangrijk is dan gaat het denk ik over. Voor de rest is het denk ik wel mogelijk om iets goeds op te zetten met werkende filters etc.

Ik hoor het wel.
 

petertje23

Registered User
Berichten
861
Leuk bevonden
50
Leeftijd
36
Locatie
Anna Paulowna
#70
Vuurwerkinfo werkt helaas niet prettig en is niet volledig, de productdatabase is inderdaad een groot gemis,
ik vond dit overzichtelijker en vooral gemakkelijker zoeken {of het licht aan mijn zoekskills ;) } dan via topics bij de leverancier.
 

Onze Partners

Bovenaan