VUURWERKBUNKER.NL - [Forumactie 2019]

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Ik wacht even verdere updates af :)

Die opmerking over batches bij de voorwaarden gelden dan niet voor de twee producten die je zelf aanhaalt lijkt me (batch 2018).

(Al bekend wanneer funke/luypaers toegevoegd wordt? En van Red Wire komt ook nog meer online??)
Dat klopt wat je zegt over de batches. Wat betreft Funke/Luypaers, we hebben hier nog niets over gehoord of gezien qua assortiment. Hopelijk komt dit snel maar op dit moment weten we net zoveel als jullie :) RedWire mogen we helaas niet online zetten, het zit wel in ons Vuurwerkbunker.nl assortiment maar het afhaalpunt in Pijnacker is geen officiële dealer. Stuur me even een PM of een mailtje voor meer info :)
 

1Salute

Registered User
De webshop is weer open, zie de aangepaste startpost! De komende periode zal de webshop verder aangevuld worden met nieuwe producten, en met de uitbreiding van onze eigen Vuurwerkbunker.nl Specials lijn!

Stay tuned :cool:
Gokje...zoiets als de Hitman en Master Box van VWT? :whistle:
 

robinn6

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Update:
We zijn druk bezig met het samenstellen van het nieuwe assortiment voor 2019. We hopen zo snel mogelijk nieuwe producten van o.a. Evolution, Lesli, Wolff, Vuurwerktotaal en natuurlijk onze eigen Vuurwerkbunker.nl Specials lijn online te zetten! We zijn hiervoor uiteraard afhankelijk van goede filmpjes en informatie van de leveranciers, maar daarnaast zijn we ook heel druk met de voorbereidingen voor de Zena Trophy shows. Hierdoor zullen we vanaf volgende week woensdag ook een paar dagen minder goed bereikbaar zijn, heb je vragen stel ze dan nog gerust voor die tijd! De week na de Trophy gaan we hard aan de slag om ervoor te zorgen dat de webshop weer helemaal up to date is, en daarnaast nog een teaser: we zullen in de maanden oktober en november weer leuke combi-deals online zetten, zoals bijv. met de nieuwe Predator boxen van Lesli, en ook komt onze super compound deal weer terug!

Ook hebben we het afhaalblok gewijzigd naar zaterdag 28 december tussen 07:00-08:00. Heb je al eerder een bestelling geplaatst voor het blok tussen 06:00-07:00 en wil je nog iets bijkopen? Zorg dan dat je onder dezelfde naam besteld dan voegen we in december je bestellingen samen en kun je deze allemaal in het eerder gekozen blok afhalen. Nieuwe bestellers komen dus wel automatisch in het blok van 07:00-08:00 terecht!

Zin gekregen om te shoppen of vast een kijkje te nemen? Onze webshop benader je op de volgende manier:
ga naar https://vuurwerkbunker.nl/inloggen en voer het wachtwoord 'vuurwerkbunker2019' in. Enjoy!
 
Bovenaan