Vuurwerkarchief.nl

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Eerder gepost door Patrick Simonis.

In het kader je moet wat te doen hebben in je vrije tijd, ben ik een heel archief aan het creeëren van vuurwerkfolders door de jaren heen. Op dit moment heb ik 6 Big Shoppers vol met mappen thuis staan die ik aan het verwerken ben. Geleend van een zekere freak.

Naar het schijnt is dit pas een 3e aan folders die ik mee heb genomen. Ik ben dus nog wel een tijdje zoet
bonk.gif


We zien we hoe ver we komen. Ondertussen zit ik na 1,5 maand scannen en photoshoppen tussen het werk door over de 100 folders heen. Dus neem af en toe een kijkje als je je verveelt en een beetje door de historie heen wilt bladeren
grin.gif


Site (WordPress) is verder heel basic van opzet. Gewoon verdeeld in heel veel jaartallen en een heleboel folders om door heen te struinen. That's it
puh2.gif


De site maakt gebruik van 600 dpi scans (i.v.m. de bestandsgrootte A4=50% van orgineel formaat, A3=35% van orgigineel scanformaat), maar mocht iemand een bepaalde folder als orginele full-res scan willen hebben, dan kan je me altijd een pb'tje sturen.

https://vuurwerkarchief.nl/
 

roelz

Registered User
Alleen vind ik bij Issuu vaak de folder niet terug tussen de reclame's. :rolleyes: Bij full screen is dat weg natuurlijk maar mij stoort het.
 

HocusPocus.Pyro

Registered User
Alleen vind ik bij Issuu vaak de folder niet terug tussen de reclame's. :rolleyes: Bij full screen is dat weg natuurlijk maar mij stoort het.

Kan ik me voorstellen. Maar gelukkig gebruik ik zelf Chrome als browser, in combinatie met de (gratis) AdBlock extensie, en dat gaat als een jekko. Geen reclames.
 
Bovenaan