Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Vodka Whistle

vincer

Registered User
Berichten
772
Leuk bevonden
0
Locatie
Rotterdam
#67
Op bovenstaand filmpje loopt die ook al niet lekker door, net als bij mij in de straat. Bij mij was die vrij langzaam wat best wel een domper was.
 

boozebelly

Registered User
Berichten
2.276
Leuk bevonden
25
Locatie
Drenthe
#68
Ik heb er ook een paar van mogen aanschouwen en hij is fijn hoor. Heerlijke fluiters in een moordend tempo en met leuke tails ook nog. Hij is wel aan de prijs, maar wie het er voor over heeft haalt wel kwaliteit in huis.
De twee exemplaren die ik heb gezien hadden trouwens ook allebei twee kleine pauzes tussendoor, wat je ook ziet in onderstaand filmpje. De 81 schoten worden verdeeld over 3 grote salvo's zeg maar.

Straatfilmpje overdag met dank aan cameraman Mark1600:

 

PyroGuy

Registered User
Berichten
1.691
Leuk bevonden
8
Leeftijd
26
Locatie
Lelystad
#69
Gelukkig had ik hem binnen 20 seconden aan :hehe!:

Zoals Boozebelly zegt, twee van deze fijne bakjes geschoten op oudjaarsdag. Het tempo lag beduidend lager dan de varianten die op de demo getoond werden, maar dat mocht de pret niet drukken. Het kost wat, maar dan heb je wel wat, want de kwaliteit is inderdaad subliem en zeer constant. Volgens mij heb ik geen enkele misser waargenomen, wat toch zeer netjes te noemen is voor een cake met 81 schots. Leuk is het geluid van op de grond vallende hulsjes die je nog hoort wanneer de cake al afgelopen is.:hehe!:
 

sprinkhaan

Registered User
Berichten
1.999
Leuk bevonden
14
#70
Ik heb geen vertragingen gezien, bij mijn ging alles constant en aan het eind gooide hij er een versnelling uit en ze waren alle twee indentiek aan elkaar.
Zit er onderling nog wat verschil in of John Ping of Piet Pang hem in elkaar heeft gezet. (?)
 

Richardus

Registered User
Berichten
2.509
Leuk bevonden
9
Locatie
Groningen Stad
#71
Gelukkig had ik hem binnen 20 seconden aan :hehe!:

Zoals Boozebelly zegt, twee van deze fijne bakjes geschoten op oudjaarsdag. Het tempo lag beduidend lager dan de varianten die op de demo getoond werden, maar dat mocht de pret niet drukken.
zou het bij mij wel hebben gedaan; zou het in m'n finale getimed hebben op basis van eerste filmpjes en dan was het toch misgelopen. Vind het jammer dat sommige Lesli producten qua tempo anders verlopen dan eerst op freakdag en fpm filmpje getoond werden en/of dat er regelmatig verschil in het productieresultaat zit. Dan ben ik blij dat ik me niet altijd al te enthousiast laat meeslepen en het rustig zo'n eerste jaartje afwacht.

An sich, sec bekeken zonder voorkennis: leuke cake met goede fluiters, dat het tempo wat opbouwt is mooi maar met de prijs ga ik dan toch liever voor de Fast Silver Whistling, dan maar geen crackling erbij.
 

Onze Partners

Bovenaan