The Junk

htevents

Registered User
Ondanks dat deze niet zo presteerde als op de sample, is dit wel de beste single shot die momenteel verkrijgbaar is/het geld wat je er voor betaald. De Sky Hunter en Red Dawn zijn helaas niet meer te krijgen en zijn ook dubbel zo duur (€5 voor de junk en €10 voor RD of SH). Ik denk dat we met het uitvallen van de RD en SH een flinke tegenvaller hebben als freak, maar met de Junk kun je ook prima voor de dag komen denk ik. Effect is wel groter en in ieder geval ronder en dikker dan een 30mm effect. Ook het lanceergeluid en de burst zijn een stuk imponerender dan een 30mm schot.
Ik heb er dit jaar 10 op het lijstje staan en ga ze los schieten. Het elektrische project laat nog even op zich wachten helaas.
 

htevents

Registered User
Volgens de presentator bij de Huisman Demo heeft Vuurwerkmania dit jaar echt een nieuwe 2017 versie uitgebracht die het beloofde effect moet hebben zoals op de video van Chromeeh. Ik heb er een paar op de lijst staan, dus we gaan het zien, als ik niet op hoef te treden snachts:beaten:
 

bridge

Bronzen Member
hij is nog steeds toch niet sferisch. Hierboven in t filmpje is produktie. hij is veranderd, iets voller, een brocade ipv een gold coco. T lijkt nog steeds dat er geen shell uitkomt, zoals dat bij skyhunter t geval is.
 

htevents

Registered User
Ik hoop dat Vuurwerkmania er heil in ziet om naast the Junk nog een Singleshot op de markt durft te brengen die nog dichterbij de Sky Hunter komt.
Prijstechnisch vindt ik the Junk voor €5,00 p/s (misschien €3,50 p/s bij afname van meer dan 10 stuks) en voor een soortgelijke Sky Hunter €6,00 p/s (misschien €4,50 p/s bij afname van meer dan 10 stuks) erg prima, dan kan Vuurwerkmania me heel erg bekoren en weet ik al een heel leuk project voor volgende O&N. Misschien voor Huisman een idee om met Vuurwerkmania te overleggen of dat Huisman zelf in samenwerking met de forumers hier een single shot ontwikkeld en via een importeur uitbrengt. #Hopefull:grin:
 

maartenvincent

Registered User
De 2017 variant was inderdaad anders, veel beter vond ik hem. Zoals beloofd veel meer goud er in (maar zilveren sterren ipv. groen)
Is nu echt een topper voor €5.
 

Fearwind

Registered User
Mooi ding, lekkere doffe knal tijdens afvuren, mooi breed effect. Voor 4 euro per stuk in de voorverkoop een aanrader.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Had er 3 en ondanks de wind echt een zeer fraai boeket wat mooi rond was. Prima ding.
 

The Passion

Registered User
ik vond hem toch echt een super topper. moet er wel bij zeggen de kwaliteit niet altijd gelijk is. ik had er 6 en ze waren niet allemaal even goed.
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan