Stoken in de Maasstad !

Jean-Paul_*

Registered User
Beste wensen allemaal ! Ondanks alle gezeik toch nog een heerlijk oud & nieuw gehad !
Samen met me pyro vrienden zijn we s'ochtends wat cat 1 wezen stoken op een plek waar we niet veel mensen tot last zouden zijn.
De boswachter kreeg aardig wat rook te zien en kwam even kijken. Afgesproken dat we de troep zouden opruimen en hem laten zien dat het categorie 1 vuurwerk was. Het heeft een uur geduurd voordat die kwam.. Even later kwam er ook nog undercover politie aan. Tenminste ze dachten dat ze undercover waren ;)
Ze kregen een melding van ZWAAR VUURWERK.. ook konden wij hun het tegendeel bewijzen. Na een goed gesprek vertrokken ook zij weer naar de volgende melding.
We hebben onze troep opgeruimd en zijn daarna weer even huiswaarts gekeerd.

Inmiddels is het al 6 uur geworden en hadden we een leuk projectje ingedachte. Die we even later weer hadden aangepast. Het was nog even aftasten met de regels rond dat tijdstip. Al met al was het een heerlijk projectje om de dag te beginnen ghehehe..
Uiteindelijk hoe later het werd hoe meer er gestookt werd in de buurt. Het was gezellig in de straat in 010 :D !
Nadat we elkaar een gelukkig nieuwjaar hadden gewenst ging het goed los ! Handhaving reed door de straat.. zwaaide en ging weer verder. Dus wij ging ook weer verder HAHA !

Al met al een geslaagde oud & nieuw. Al is het natuurlijk niet te vergelijken met andere jaarwisselingen !

Foto's kan je vinden in dit topic : Ervaring + Foto & Video jaarwisseling 20 / 21 | Freakpyromaniacs.com


Ps als je kijkt op me kanaal zie je nog een leuk filmpje van deze jaarwisseling ;)
 

Jean-Paul_*

Registered User
Momenteel op een laag pitje. Ben bezig met een verbouwing/verhuizing. Hoop voor kerst in me nieuwe woning te zitten en dan ben ik een week vrij met kerst en dan zal ik dat waarschijnlijk wel weer op pakken!
 
Bovenaan