Fallas de Valencia! Het mooiste feest van het jaar. Bekijk hier alle beelden gemaakt tijdens de Fallas de Valencia 2019 editie.
Ook in 2019 organiseert Zena Vuurwerk de Zena Trophy. Voor meer info klik je op de link

Stemmen voor mooiste vuurwerk doe je voortaan online

rickster

Registered User
Berichten
183
Leuk bevonden
18
Leeftijd
28
Locatie
Zoetermeer
#1
Maandagavond werdt het eerste vuurwerk afgeschoten in kader van het Vuurwerkfestival in Oostende. Acht Belgische vuurwerkmakers tonen hun expertise op het Groot Strand en op 15 augustus op het strand in Mariakerke. Nieuw dit jaar is dat het publiek volledig online zal beslissen wie de publieksprijs binnenhaalt.


Als je als toeschouwer je appreciatie wil tonen voor een vuurwerk, dan kan je je stem uitbrengen via www.vuurwerkoostende.be. Na elk vuurwerk komt er een formulier online om te stemmen. “Om te stemmen, hebben de toeschouwers helemaal geen papier meer nodig. De stemformulieren die vorige jaren konden binnengebracht worden bij Toerisme Oostende vallen weg. Dit jaar stappen we resoluut over naar een online stemsysteem. Stapsgewijs hebben we opgebouwd naar dit moment, want het publiek kreeg al drie jaar de kans om online te stemmen”, duidt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld).


BRON: https://www.hln.be/in-de-buurt/oostende/stemmen-voor-mooiste-vuurwerk-doe-je-voortaan-online~a5f2f921/?referer=https://www.google.com/
 

Onze Partners

Bovenaan