Steal Pakket

FPM ProductBOT

Registered User

[tbl][tr][th]Meer informatie over Steal Pakket[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]X-Perience[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1175[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ [/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td][/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 8/12/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]


In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

spitfire

Registered User
''steel'' pakket moet het zijn.... maar oke. Lijkt me een goed pakket voor de gemiddelde Jan Modaal met kinders. Ben niet zo kapot van de labeling eigenlijk. Maargoed, dat zegt gelukkig niks over het vuurwerk zelf.
 

boozebelly

Registered User
Adviesprijs is €35,00.
Mijn buurman had dit pakket en de 2 fonteinen die ik heb gezien waren toch best mooi. Eén gaf goede crackling en dat kwam nog aardig hoog, de ander was een standaard (maar degelijke) kleurenfontein die niet al te hoog kwam. De tijdsduur is helaas ook niet zo lang bij zulke fonteintjes.

Het fluitblok wat hierin zit viel mij ook op, want die was nog behoorlijk goed. Geen standaard fluitertjes maar mooie gouden fluiters die nog hoog gingen en eindigden in een goed zichtbare crackling wolk. Blokje ging ook best lang door.
 

Onze Partners

Bovenaan