Archief Silent Show

Tony

Administrator
Medewerker
Cafferata - Silent Show.png

Meer info over de Silent Show:
Importeur
: Cafferata Vuurwerk
Collectie: ShowTime
Artikel nummer: 5004
Advies verkoopprijs:
Online Prijs:
Netto kruitgewicht:
1761 gram
Aantal schoten: 4x 36
Kaliber:
Tijdsduur:
assortiment
Schietrichting: I-shape
Bruto gewicht:
Karton eenheid:
1/4
Effect beschrijving:

Dit vuurwerk is speciaal ontworpen om te gebruiken in gebieden waar harde geluiden niet zijn toegestaan. Het vuurwerk is geluidsarm. maar desalniettemin zijn de effecten prachtig.



* Dit artikel is uit het assortiment.



 

GMP82

Zilveren Member
Ik vind het zeker wel wat hebben eigenlijk!
Maar ik moet er niet aan denken dat dit het enige alternatief wordt in de toekomst.

Moet een bak als deze hetzelfde gaan kosten als een burst-bak?
 

Michel_G

Zilveren Member
Moet zeggen dat ik het opzich best een aardige bak vind, alhoewel ik persoonlijk de cakes liever los had gezien, zodat ze makkelijker (in veelvoud) te verwerken zijn in een showtje!

Cake 1, met de tail en de rode en groene fishes is best leuk! Mooi ook om te zien dat meerdere importeurs nu gekleurde fish effecten in hun cakes stoppen, in plaats van alleen zilver.

Cake 2 is opzich ook niet verkeerd, de afwisselende zilver/witte, rode (mooi rood!) en gouden blink, alleen vind ik ze net een fractie te kort branden.

Cake 3....... Misschien geen verkeerde spinning tails, maar voor mij past hij niet echt in dit blokje..... Breekt het ritme met effecten in de lucht. Misschien dat hij beter op zijn plaats was geweest als eerste blokje. (Weet niet of dit compound is?!? Anders kan je hem zelf nog wisselen)

Cake 4 vind ik echt wel een gaaf horsetail blokje in dit tempo! Wat hier misschien nog een optie/toevoeging was geweest was wat schoten met (multi color) falling leaves meeschieten. Dat is ook een stil effect en matched wel mooi met gouden horsetails.

Kortom: best wel een paar leuke blokjes om in een show te verwerken (in meervoud of juist in combinatie met andere cakes/effecten), maar doordat het een assortiment is zou ik hem laten staan.
Het zou een optie kunnen zijn om deze cakes los te brengen als een aparte "Silent" lijn, met een 8 tal cakes met eigen namen en label. Gooi er nog wat mine en of tail blokjes bij (zoals de Glitter mine en color comet of de (voormalige) Tequila Blue van Zena) en je hebt een opvallende en onderscheidende lijn!
 

Richardus

Registered User
Goeie zet om deze cakes los te verkopen! Voor ons om te kiezen en projectjes mee te doen, voor de groene hype van "stil" vuurwerk om gericht aan te schaffen. We zullen dit vast bij meer importeurs gaan zoen, stimuleert hun creativiteit weer
 
Bovenaan