Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Silent Show - Nieuw 2018

Tony

Medewerker
Administrator
Berichten
35.389
Leuk bevonden
30.068
Leeftijd
40
Locatie
Rotterdam
#1
[td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Importeur[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Collectie[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Artikel nummer[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Advies verkoopprijs[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Online Prijs[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Netto kruitgewicht[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Karton eenheid[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Aantal schoten[/td][td=' bgcolor=#eaeaea width=300px' ]Effect beschrijving[/td]
Meer informatie over Silent Show[/B[\th]
Cafferata Vuurwerk
ShowTime
5004
1761 gram per pak
1/4
Dit vuurwerk is speciaal ontworpen om te gebruiken in gebieden waar harde geluiden niet zijn toegestaan. Het vuurwerk is geluidsarm. maar desalniettemin zijn de effecten prachtig.
 

Michel_G

Registered User
Berichten
2.308
Leuk bevonden
8
#8
Moet zeggen dat ik het opzich best een aardige bak vind, alhoewel ik persoonlijk de cakes liever los had gezien, zodat ze makkelijker (in veelvoud) te verwerken zijn in een showtje!

Cake 1, met de tail en de rode en groene fishes is best leuk! Mooi ook om te zien dat meerdere importeurs nu gekleurde fish effecten in hun cakes stoppen, in plaats van alleen zilver.

Cake 2 is opzich ook niet verkeerd, de afwisselende zilver/witte, rode (mooi rood!) en gouden blink, alleen vind ik ze net een fractie te kort branden.

Cake 3....... Misschien geen verkeerde spinning tails, maar voor mij past hij niet echt in dit blokje..... Breekt het ritme met effecten in de lucht. Misschien dat hij beter op zijn plaats was geweest als eerste blokje. (Weet niet of dit compound is?!? Anders kan je hem zelf nog wisselen)

Cake 4 vind ik echt wel een gaaf horsetail blokje in dit tempo! Wat hier misschien nog een optie/toevoeging was geweest was wat schoten met (multi color) falling leaves meeschieten. Dat is ook een stil effect en matched wel mooi met gouden horsetails.

Kortom: best wel een paar leuke blokjes om in een show te verwerken (in meervoud of juist in combinatie met andere cakes/effecten), maar doordat het een assortiment is zou ik hem laten staan.
Het zou een optie kunnen zijn om deze cakes los te brengen als een aparte "Silent" lijn, met een 8 tal cakes met eigen namen en label. Gooi er nog wat mine en of tail blokjes bij (zoals de Glitter mine en color comet of de (voormalige) Tequila Blue van Zena) en je hebt een opvallende en onderscheidende lijn!
 

Onze Partners

Bovenaan