This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Rotterdam

Status
Niet open voor verdere reacties.

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Net als vorig jaar is er weer een groot oud en nieuw vuurwerk op en rond de Erasmusbrug in hartje Rotterdam.

plaats : Rotterdam
provincie : Zuid Holland
wie : Dreamfirewroks
wat : prof vuurwerk
waar : de zwaan "Erasmusbrug"
tijd : 00.00 uur
budget : rond de 40.000 euro
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
De kick off van YOUR WORLD.
Iedereen kent de immense jaarwisselingfeesten uit Sydney, Londen en Rio de Janeiro. Tienduizenden mensen die gezamenlijk feestvieren met een niet te ontbreken spectaculair vuurwerk om 00:00 uur.

Afgelopen jaarwisseling vond op succesvolle wijze bij de Erasmusbrug in Rotterdam de eerste editie van 'De Nationale Nieuwjaarsnacht' plaats. Een onvergetelijke primeur met optredens van de Nederlandse top dj's, artiesten en het grootste vuurwerk van Nederland.

Tijdens de tweede editie van 'De Nationale Nieuwjaarsnacht' is het event aan alle kanten uitgebouwd en gepimpt. Het vuurwerk grootser, de DJ line up nog beter, de locatie optimaler en het podium spectaculairder! Kortom, het wordt opnieuw dé locatie waar je moet zijn met de jaarwisseling van Nederland.

Vanaf 20:00 trappen we af met twee top dj's die als duo voor een energiek begin zorgen. Om 22:00, 23:00 en 01:00 schakelen we over naar Moskou, Athene en Londen waarbij onze reporters live verslag doen van het twaalf uur moment aldaar.

Om even voor middernacht begint de Nationale Countdown en om 00:00 barst vervolgens het vuurwerk los. Prachtige beelden vullen de lucht binnen het decor van de Erasmusbrug en de mooiste skyline van Nederland. Dit keer is het 00.00 uur moment zelfs extra bijzonder, omdat vanaf dat moment Rotterdam Europese Jongerenhoofdstad van 2009 is.

Vorig jaar was 'De Nationale Nieuwjaarsnacht' volledig uitverkocht dus zorg dat je er snel bij bent.

Tot 31 december!
 
Laatst bewerkt door een moderator:

firefreak126

Registered User
heej,

even over het progamma:)

@ koen: het progamma wat je gepost heb is van vorig jaar. geef niets. kan gebeuren. onderstaand vinden jullie het huidige progamma voor dit jaar.

fijne jaarwisseling allemaal. en voor de mensen die gaan, veel pelzier in rotterdam

20.00 uur - 21.30 uur Ryan Marciano en Sunnery James
21.30 uur - 22.00 uur Ilse Delange
22.00 uur - 23.30 uur Lucien Foort
23.30 uur - 00.00 uur Estelle
00.00 uur - 00.15 uur Nationale Nieuwjaars vuurwerk
00.15 uur - 01.10 uur HouseQuake (Roog en Erick E)
01.10 uur - 02.00 uur Junkie XL
 

Stefanfreak

Registered User
Het wordt zeker een giga vuurwerk. De inzet is gewoon bijna te veel en echt gekkenwerk. Zoveel vuurwerk in 10 minuten. Het is één grote mega finale met heel veel gekke en bijzondere dingen die niet in elke show te zien zijn.

3.300 bommen in 10 minuten zijn er zo een beetje 6 per seconde, laat staan de honderden kaarsen, single shots en flowerbedjes.

Als je wilt en kunt moet je gaan kijken!!!
 

Tony

Administrator
Medewerker
Ik wil Frits Pen en zijn team veel succes en bovenal veel plezier wensen met de enige echte oud en nieuw show van Nederland. Het is een behoorlijke opgave om zo een show te bouwen op de burg. Ik hoop dat het een succes word en dat dit vuurwerk een traditie gaat worden in Rotterdam!

Ik zit er dichtbij op nog geen 10 minuten rijden van de brug af maar toch blijf ik thuis. Ik zal het op Tv gaan volgen om 00.00uur om zelf om 00.10 naar buiten te rennen en me eigen vuurwerk de lucht in te jagen.

Nogmaals veel succes EN plezier!!

Toon
 

Tony

Administrator
Medewerker
Zijn er mensen van dit forum naar deze show gaan kijken?
Ik heb net de beelden terug bekeken op RTL5 alleen daar word veel heen en weer geswitched tussen het publiek en vuurwerk waardoor je teveel stukken mist. Het begin vond ik zover ik heb kunnen zien lekker doorschieten, naarmate de show vorderde kwamen er wat pauzes tussen het schieten in. Ik weet niet of dit de bedoeling was maar ze kwamen niet lekker over. Naar het einde vond ik het een beetje inzakken, ik heb het idee dat alle bommen op dezelfde timing in salvo's zijn weg geschoten waardoor je niet de climax krijgt die je zou verwachten naar de finale toe. Wel moet ik zeggen dat het er prachtig uitziet en dat ik denk dat iedereen aan de maas heeft genoten van het feest en het vuurwerk.

Ik krijg kippevel bij het zien van de beelden. Trots op Rotterdam dat ik ben en dan het jaar afsluiten met een show die live word uitgezonden (Een unicum in Nederland) op tv.

Dream Fireworks Proficiat met deze show!
Gelukkig dit jaar geen mist, de voorspellingen waren slecht en ik kan me voorstellen dat je bij het bouwen niet zo een fijn gevoel krijgt.
 

Stefanfreak

Registered User
Het waren niet echt pauzes maar meer heen en weer van de brug naar het ponton, soms gingen deze gelijk en soms werd er gewisseld, vandaar dat het lijkt op pauzes. Ook speelde het interactieve gedeelte mee waarbij het publiek kon stemmen welk vuurwerk ze wilden zien.

De show is perfect gelopen en er zaten hele mooie momenten bij. Onder andere de waterval van 250 meter lang, de vele en vele kaarsen, single shots en flowerbedjes maar ook de bommetjes die met vrachten tegelijk de lucht in gingen. Ik ben 2 weken lang bezig geweest met deze show samen met vele andere mensen. Dag in dag uit voorbereiden en het liep allemaal lekker. Het was een enorme uitdaging om zoiets tot uitvoering te brengen en het is allemaal gelukkig gelukt. Hoogtepunt vond ik de serie gouden bommen, tourbillion cylindertjes en ook wel de serie met veeeeel salutes met daaronder een fluit/knalcake. En natuurlijk de waterval. Super!

Iedereen die heeft meegeholpen met deze show en ook de mensen van de organisatie wil ik bedanken voor de samenwerking. Met elkaar is dit enorme project gelukt en volgend jaar ben ik er weer bij. Ik heb nog nooit zoveel vuurwerk van zo dichtbij gezien op 31 december!
 
Laatst bewerkt:

Remi-Pyro

Registered User
Ik wil ook ook nog even de gehele crew van DreamFireworks bedanken voor de leuke en gezellige tijd met het opbouwen en van dit gigantische vuurwerk. Wat zit er toch veel werk in zo'n show. Als buitenstaander heb je het bijna niet in de gaten. Maar ik heb echt respect voor de mensen die het toch hebben geklaard.

Ondanks mijn ongeluk heb ik toch nog een steentje bijgedragen aan het voorbereiden aan de show en ik ben ook wel trots dat ik er aan heb meegewerkt.

Ik heb oud en nieuw gewoon thuis gevierd en heb de show op TV gevolgd. Ik vond het echt een gaaf gezicht om te zien dat alles dat gepland is op papier ook daadwerkelijk werkte. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij, maar dan als volledige kracht!

Groeten Remi-Pyro!
 

rocketeer

Registered User
Ook namens mij bedankt voor de 3 gezellige dagen die ik in rotterdam op een steenkoud ponton heb doorgebracht.

Enige minpuntje vond ik het bevroren senseo apparaat , maar goed dat mocht de pret niet drukken, volgende keer toch maar even mee nemen naar het hotel.

groeten namens rocketeer, en natuurlijk iedereen de allerbeste wensen voor 2009.
 
Laatst bewerkt:

Stefanfreak

Registered User
Bij deze de film van Rotterdam gefilmd vanaf de 16e verdieping van het Golden Tulip Hotel.

Film niet meer beschikbaar
 
Laatst bewerkt:

Monsterking

Registered User
Bedankt voor het goede filmpje Stefan, echt een filmpje om vaker terug te zien, het vuurwerk eromheen, mooie show, onze mooie brug.
Veel beter als het filmpje van tv, de muziek die op rtl 5 werdt gebruikt, de instellingen, het raar filmen gaf helemaal geen goed beeld van het vuurwerk.

Weet jij toevallig wat voor blokken of potten die gouden mines waren, zijn dat blokken, want ik vind ze erg lijk op die great walls of china van Bonfireworks, maar ik kan dat natuurlijk lange niet met zekerheid zeggen omdat ik van allebij enkel maar een filmpje heb gezien. Maar die pot zullen we vaak tegenkomen bij zowel consumenten als prof. shows in Nederland denk ik zo.
 

Stefanfreak

Registered User
Bedankt voor het goede filmpje Stefan, echt een filmpje om vaker terug te zien, het vuurwerk eromheen, mooie show, onze mooie brug.
Veel beter als het filmpje van tv, de muziek die op rtl 5 werdt gebruikt, de instellingen, het raar filmen gaf helemaal geen goed beeld van het vuurwerk.

Weet jij toevallig wat voor blokken of potten die gouden mines waren, zijn dat blokken, want ik vind ze erg lijk op die great walls of china van Bonfireworks, maar ik kan dat natuurlijk lange niet met zekerheid zeggen omdat ik van allebij enkel maar een filmpje heb gezien. Maar die pot zullen we vaak tegenkomen bij zowel consumenten als prof. shows in Nederland denk ik zo.
Jah het zijn blokken en Dream Fireworks gebruikt ze regelmatig bij shows. Ze zijn top en in Rotterdam waren het er lekker veel haha.
 

Drillz

Registered User
Tsja, ik weet niet wat ik ervan moet vinden eigenlijk. Vind het een beetje massaal allemaal. Van mij mag het wel wat rustiger.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Veel en heftig is het wel maar kwa show en opbouw vond ik het wat minder.

Wat ik persoonlijk ook jammer vind is dat alle bommen in salvo geschoten werden, niks opbouwend dus.
 

oerendhard

Registered User
ik vind het een prima show van Dream Fireworks :cool:
wat een show zeg,beetje te massaal misschien,maar verder top hoor.

dank voor de film Stefanfreak:blink1:
 

havenmeester

Registered User
Allereerst top dat er zo'n groot budget is en Rotterdam toch weer probeert DE evenementenstad te zijn. Ten tweede bedankt voor het delen van de film.

Sorry voor alle moeite die is gedaan maar het heeft me weinig kunnen boeien. Ik ben geen prof schieter en heb ook nog nooit een show in elkaar gezet maar dit vind ik niks. Het digitaal schieten vind ik rommelig, eentonige kleuren en omdat er veel van het hetzelfde kaliber geschoten wordt, krijg je 1 dik rookgordijn en valt er weinig meer te zien. Ik mis gewoon een paar grote bommen die er bovenuit komen.

groet
Havenmeester
 
Laatst bewerkt:

Stefanfreak

Registered User
Probleem is dat er maar tot maximaal 100 mm (4'') geschoten mag worden. Je kan dan kiezen tussen alleen 2.5'', 3'' of 4''. 2.5'' en 3'' gaan zo een beetje even hoog. Zit weinig verschil in dus is 2.5'' bijna niet geschoten. Tja, dan blijft er alleen 3'' en 4'' over en daarin moet je dan maar combineren. Pech was ook dat de rook langzaam wegtrok en door de hoeveelheid was het wel mistig helaas.

Aankomend jaar wordt het weer zo een spektakel en hopen dat dan de rook beetje op tijd weg is. We hebben een heel jaar om rotterdam nog mooier te maken dan deze show, dus het gaat helemaal goed komen!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Onze Partners

Bovenaan