Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Red Maroon

bridge

Registered User
Berichten
4.667
Leuk bevonden
139
Locatie
breda
#21
Vond em ook erg mooi en vooral onderscheidend. Er is niets wat er op lijkt, behalve de collission thunder, want daar komt dit effect ook nog ff langs.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#30
Vandaag in de actie bij vuurwerkmania: Red Maroon voor € 29,95

Actievoorwaaden: minimale bestelwaarde is €100,-, ex.superstunts, dump-deals en maniacties etc. en max.1 per klant. Op deze cakebox is gratis vuurwerk tijdens Pyro Monday niet van toepassing.

EDIT:
Net even uitgeprobeerd, maar die minimale bestelwaarde van € 100,- is zonder de Red Maroon meegerekend. Ook moet je erg opletten welke artikelen je selecteert, omdat zoveel producten bij Vuurwerkmania onder één van bovengenoemde acties vallen.Actie en foto afkomstig van de facebook pagina van Vuurwerkmania.
 
Laatst bewerkt:

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.247
Leuk bevonden
22.609
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#32
Ik had deze met Oud en Nieuw weer in de straat staan (2x) en hij is opnieuw uitstekend bevallen.
Hieronder een straatvideo van Fompert

 

Onze Partners

Bovenaan