Red Heat

Tony

Administrator
Medewerker
Ik vind de cake er niet minder mooi om.
Ik heb hem nu wel 8 x voorbij zien komen en dit is de eerste keer dat hij niet rond is.
Rond blijft moeilijk met cilindrische inserts van 25mm. Het effect is top en vooral de rode dahlia's zijn erg mooi.
 

hansso90

Registered User
Deze afgeschoten tijdens de jaarwisselingen ik moet zeggen hij is echt super helder met veel glitter echt een aanrader! :)
 

boozebelly

Registered User
Een prima cake inderdaad die in de straat net zo presteerde als op de filmpjes. Mooi fel rode dahlia's met een flinke dosis goed uitgevoerde blinkers. De boeketten waren ook mooi rond van vorm.
 

bob1

Registered User
Had drie van deze liefjes samen met de Rapids uit de double dutch singleshotslijn in de straat. Mooi vol als ze in W geschoten worden. Gejuich nadat deze weg waren geschoten. Wat een prachtige cake is dit. Mijn topper van deze jaarwisseling.
 
Laatst bewerkt:

muizelaar

Registered User
Top cake met mooie blinkers! Schoot alleen niet erg hoog, waardoor brandende sterren (mede ook door wind) tot aan de grond kwamen en bijna in publiek..
 

Booomy

Registered User
Deze heb ik vorig jaar helemaal over het hoofd gezien. Wat een heerlijke blink cake!! Iemand hier misschien een straat filmpje van?? Kon op youtube niks vinden!!
 

Koetje

Registered User
Wat een heerlijke cake deze; prachtige, grote blinkerboeketten. Met 4 tegelijk flink klapperen.

Ik meen een lijst gezien te hebben met iemand die er 12 had besteld, dat moet helemaal een spektakel zijn geweest lijkt mij.
 

Tony

Administrator
Medewerker
Blijft een topper.
Wederom in het 18uur showtje gebruikt en ik blijf hem echt gaaf vinden.
 

rikkoenjeffrey

Registered User
We hadden er hier totaal 12 ofzo met verschillende mensen. 1 karton was gewoon prima. Ik had er 2 losse van deze waren zo extreem goed, dat ik niet meteen vind dat dit het beste product was van allemaal, dit komt omdat de andere iets minder waren. Maar ik denk dat deze 2 losse de grootste boeketten hadden van alles zowat. En dan stonden er ook cruel tractions en crueltys. Deze waren extreem gaaf!
 
Bovenaan