• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

Pyrogramme (France)

Tony

Administrator
Medewerker
Deze show onder leiding van Patrick Brault was een zeer mooie opening van ons weekend in Chantilly. Er werd gebruikt gemaakt van zeer mooie effecten met heldere kleuren. De gehele show was mooi van opbouw en goed op de mooie muziek geschoten. Het eerste gedeelte vond Titan het net lijken alsof ze een soort van oorlog voeren. Hij zag een opkomende zon waarbij aan beiden zijden een vuurwerk gevecht los barste en ik kan me daar helemaal in vinden.

Pyromusical Display by Pyrogramme (France)
File: wmv
Size: 144Mb
Duration: 15 minutes
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Firespree

Registered User
Vet dat de shows van Nuits de Feu alweer op de site staan toppie! :D
Ik vond het begin van deze show niet echt daverend al zou het als je daar bent misschien wel op de genoemde "oorlog" lijken komt dat thuis niet echt over. De salutes op de grond zagen er verder wel weer erg stoer uit.:9
De grote gouden mines in het begin vond ik ook erg mooi al was het natuurlijk wel heel jammer dat aan de linkerkant vrijwel alles in de rook verdween.... Maar het mooiste van deze show vond ik toch wel de one shot candles vanaf 5:36 mooie variatie en aantal nieuwe dingen geprobeerd in plaats van standaard naar links en rechts echt super!! :)
De shells zelf vond ik niet heel hoogstaand ofzo maar door de samenstellingen van de soorten en kleuren shells/mines/candles werd het wel weer erg mooi!!!
Over het algemeen dus een hele mooie show alleen jammer van de rook..
:w
 

Richardus

Registered User
Ik vind 'm geweldig.
Pyrogramme weet dat je niet constant bombastisch hoeft te schieten om te overtuigen. Ze kozen een bijzonder oeuvre aan nummers uit, en bouwen daar beheerst een originele vuurwerkshow omheen. Spanning in 't begin, romantiek in het midden en nog even een volledig gevulde lucht aan het eind, want ja dat kunnen ze ook best. Maar ze doen het liever anders; bijzonder (en) eigenzinnig spel met candles, geweldig hoe ze alle kanten op schieten, nu eens niet alleen maar omhoog! Geweldig hoe ze het gevoel van de muziek weten te grijpen in vuurwerk, dan is perfecte maatvoering geeneens meer zo belangrijk. Als je zo voor elkaar krijgt dat ik met kippenvel achter de computer zit, dan ben je voor mij een grote. Want live had ik vast wat traantjes weggepinkt. Dit is Kunst.

Valt voor mij in de categorie 9-9,5. Nee, geen 10, want niet alles was geweldig of perfect. Dat is voor de nóg grotere Meesters!
 

Onze Partners

Bovenaan