Powerbox 9

Tony

Administrator
Medewerker


[tbl][tr][th]Meer informatie over Powerbox 9[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]XXL-Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Powerbox Line[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]JA134[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 70'-[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Diverse Cake's uit de Jorge collectie[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Ernie

Registered User
Ziet er fantastisch uit, hopenlijk ook geweldig qua uitwerkingen.
We zullen zien... ben benieuwd.:blink1:
 

GMP82

Bronzen Member
Inhoud:

- Tyrant (SM9807 X1) € 12,75
- Wenus (JW08 X1) € 11,00
- Pluton (JW05 X1) € 12,25
- New Generation 1 (JW27 X1) -losse prijs onbekend-
- Uran (JW04 X1) € 9,25
- Cudak (JW25 X1) € 13,00
- Thunder Rain (SM9805 X1) € 12,00
- Don't Worry, Be happy (JW20 X1) € 11,75

Dit is - zonder de onbekende pot - al €82,00 bij elkaar als je het los zou kopen.

Adviesprijs van het pakket is €70,00!!
 

dannyverwoerd

Registered User
Echt mooi om te zien dat je bij Jorge met een powerbox veel goedkoper uitkomt dan bij losse verkoop. Bij veel andere merken zie je dat niet!
 

S@nder

Registered User
Ik had normaal altijd de bigbox van lidu, en ga dit jaar voor deze box. Volgens mij kan het er niet helemaal tegenop maar komt het wel aardig in de richting + verschillende effecten per cake.
Ben erg benieuwd:wondering:
 

Mick91

Registered User
Eigenlijk wilde ik ook voor de Big Box gaan, maar nu ik dit pakket met een goede kruitvulling/prijs/effecten verhouding zag ben ik toch gaan twijfelen.
Denk dat ik et toch maar ga wagen om deze + nog wat pijlen te halen, anders kom ik er toch nooit achter of hij tegenvalt...

Als er nog meer filmpjes van de losse potten of misschien wel van het hele pakket zijn, post ze dan pls want ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit!:cheesy:
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Ik heb de filmpjes gezien van alle 8 de potten. De meeste filmpjes staan trouwens gewoon op het forum hoor.
Voor 70 euro heb je een boel kwaliteit in huis. Omgerekend nog geen 9 euro per cake.
 

Mick91

Registered User
Inmiddels heb ik ook al alle filmpjes gevonden en ik ben bezig van een aantal powerboxes een filmpje in elkaar te zetten zodat je niet alles los hoeft te bekijken. Hoe, waar en wanneer ik ze upload moet ik nog kijken want ze zijn best groot en ik mis nog een aantal cakes.

Nog ff een vraagje tussendoor, omdat de Powerbox 4 en 6 samen 12 cakes hebben en maar 87,50 kosten ga ik misschien dat doen in plaats van een Powerbox 9 met los nog wat cakes. Zijn de effecten van die twee powerboxen een beetje te vergelijken met de Powerbox 9?
En zijn ze ook een beetje van dezelfde kwaliteit als de Big Box van Lidu/de Suitcase van Space? (los van het toch wel grote prijsverschil)
 
Laatst bewerkt:

Zaliotuur

Registered User
Voor zover ik weet heeft nog niemand dit vuurwerk echt gezien omdat het nieuw is in Nederland dit jaar. Ik denk dat je dus op basis van de filmpjes zult moeten oordelen.

Ik geloof dat er van alles wel een filmpje is trouwens, misschien niet van een enkele fontein maar van de meeste cakes staat er wel een filmpje.
 

richmx3

Registered User
tja onbekend produkt kopen blijft een gok.
toevallig had ik het er gister met fritsie over :blink1:
maar kijk is goed naar jorge potten (niet alles maar het meeste)
de prijzen zijn laag, de grammen zijn vrij hoog en het aantal schots is ook hoog per pot.
als je dat meeneemt in je oordeel en dan de filmpjes er bij bekijkt, kan ik niet anders zeggen dan dat je het over een "top" produkt hebt.
maar goed dat is mijn id erover.
maar ik heb nog geen ander merk gevonden dat zoveel schots met zoveel gram aanbied en zulke uitwerkingen voor zo'n relatief lage prijs.... :nuts:
 

S@nder

Registered User
Ik gok er dit jaar ook op.
De filmpjes zijn goed, de cakes die ik tijdens de demo heb gezien zijn ook goed en de prijs is goed.

De bigbox van Lidu zal grotere effecten geven maar dat zijn dan ook meteen minder shots en vaak dezelfde effecten.

Het is wel leuk om een keer iets te kopen dat ik nog niet 100x op internet heb gezien:rolleyes:
 

Mick91

Registered User
Dan zal ik er dit jaar ook maar op gokken denk ik. Maar als ik de filmpjes goed bekeken heb zou een combinatie van Powerbox 4 + 6 en nog wat cakes voordeliger zijn dan een Powerbox 9 met losse cakes? De effecten van die twee samen zijn vergelijkbaar, de prijs is in totaal wat hoger maar je hebt wel 12 ipv 8 cakes.

Ik geloof dat er van alles wel een filmpje is trouwens, misschien niet van een enkele fontein maar van de meeste cakes staat er wel een filmpje.
Weet je zeker dat er dan ook fonteinen in de Powerbox 4 of 6 zitten? In de Powerbox 9 zitten in ieder geval alleen maar cakes.
 

Mick91

Registered User
Nog even voor alle mensen die het hele pakket overzichtelijk in z'n geheel willen zien heb ik de video's gemonteerd en ge-upload op youtube, omdat de video zelf 76 mb was...

De link vind je hier: http://www.youtube.com/watch?v=9XstjKiF8g8

Met de filmpjes van de Powerbox 4 en 6 moet ik nog beginnen, die zal ik dit weekend wel proberen te monteren.

(De volgorde van de cakes in mijn filmpje is trouwens precies volgens de post van GiveMePow(d)er)
 

USRRobiwan

Registered User
Mensen voor dit geld zijn het echt leuke blokjes met effecten die mooie felle kleuren hebben die ook nog eens lang blijven hangen sommige bijna tot op de grond. 8 cakes voor 45 euro en de uitwerking zorgt voor een glimlach op je gezicht. Erg leuke cakes dus.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Mensen voor dit geld zijn het echt leuke blokjes met effecten die mooie felle kleuren hebben die ook nog eens lang blijven hangen sommige bijna tot op de grond. 8 cakes voor 45 euro en de uitwerking zorgt voor een glimlach op je gezicht. Erg leuke cakes dus.
Pakket kost €70 euro althans dat heb ik er voor betaald, maar dan nog vind ik het een geweldig pakket voor dat geld.

Mooie heldere effecten die soms erg lang blijven hangen, ben erg tevreden over jorge.
 

Onze Partners

Bovenaan