WINKEL Passion4Pyro.de

Schuim

Moderator
Medewerker
1698614634018.jpeg

Passion4Pyro.de

🚗
Hengeloer Strasse 8,
48455,
Bad Bentheim
Duitsland

🗺️
Google Maps linkje.

🖥️
Passion4Pyro.de


Datum und Öffnungszeiten unseres großen Feuerwerksverkaufs zu Silvester.

am 28.12. von 7.00 bis 20.00 Uhr
am 29.12. von 7.00 bis 20.00 Uhr
am 30.12. von 7.00 bis 20.00 Uhr

Jeden Samstag in November und Dezember geöffnet von 10:00-14:00 / Iedere zaterdag in november en december geopend van 10:00-14:00

Vuurwerk is mijn passie..............

Vuurwerk was mijn eerste liefde. Sinds mijn jonge jaren ben ik gegrepen door het magische samenspel van licht, geluid, geur en magische kleuren. Iedere vuurwerkliefhebber van groot tot klein kan bij ons terecht voor zijn vuurwerk. Ons assortiment bestaat uit louter kwaliteitsproducten!

Liever totaal ontzorgd worden? Vraag ons voor een vrijblijvend aanbod voor een professionele vuurwerkshow op uw bruilofsfeest, sportwedstrijd of evenement. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen en certificaten voor vuurwerkshows in Nederland en Duitsland.

Verkopen in 2023 o.a.:
Katan
Pryme Fireworks
Magnum
Riakeo
 

omo109

Nieuwe Member
Dank voor jouw moeite Schuim!
EDIT:
Onze top 7(vd 11:D) van beste en exclusieve producten:
Ons RIAKEO assortiment:

Pryme by PyroproduktBeste fanaten,

Wij zijn een nieuw verkooppunt net over de grens bij Oldenzaal! Check onze FB pagina voor de acties.
Vanaf deze week alle zaterdagen geopend van 10:00 tot 14:00 voor mensen die tegen contante betaling een bestelling willen doen voor de voorverkoop.

Delen van de acties word zeer gewaardeerd aangezien we graag wat bekendheid willen hebben:

 
Laatst bewerkt:

omo109

Nieuwe Member
Nog 3 dagen om die 4 dikke RIAKEO bakken te winnen. Geef je reactie op FB of Instagram. Mooiste is: Het is gratis! Delen van de actie word zeker gewaardeerd!
 

EHVuurwerk

Registered User
Top dat er weer een nieuwe winkel opent aan de grens.
voor mij persoonlijk niet het assortiment waarvoor ik die kant op zou rijden.

Zijn jullie van plan om wellicht volgend jaar ook andere merken te voeren?
 

omo109

Nieuwe Member
Sorry voor de late reactie EHVuurwerk. Gezien jouw naam snap ik dat je niet bij ons komt shoppen. We hebben nogal wat ideeën qua nieuwe merken en producten maar moeten even kijken hoe het eea gaat het eerste jaar. Persoonlijk denk ik dat de producten van Pyroprodukt een leuke aanvulling kunnen zijn voor iedere freak. Is naar mijn mening een ondergewaardeerd merk. Zit vuurwerktechnisch goed in elkaar en hebben zeer hoge kwaliteit effecten. Hieronder één van mijn favorieten uit deze serie:
 

Bijlagen

  • PXL_20231108_110110326.jpg
    PXL_20231108_110110326.jpg
    79,7 KB · Weergaven: 1

Schuim

Moderator
Medewerker
Ze hebben zeker een aantal erg goede cakes in het assortiment! Ik persoonlijk vind het een erg goede keuze, maar een beetje Pyroland of bijvoorbeeld Blackboxx zou ik erg leuke aanvulling vinden voor je.
Moet zeggen dat ik al wat jaren er over aan het twijfelen ben om de Pryme cakes zelf te schieten. Misschien toch nog maar is budget zoeken :)
 

omo109

Nieuwe Member
Is echt een merk dat zeer hoge kwaliteit biedt. Ze hebben ook nog de kleinere compounds Hype, Fyre en Oxyd. Deze zijn kleiner qua formaat en NEM en ook wat vriendelijker geprijsd. Budget ja dit is altijd een ding:D Persoonlijk vind ik het ideaal om met vrienden/buren wat te doen. Want alleen een paar compoundjes stoken loopt toch al snel in de papieren!
 

omo109

Nieuwe Member
Nieuwe actie!

RIAKEO MANIA!

Dit merk is nu al een fenomeen! Afwisselende showboxen die garant staan voor spektakel! ALLEEN TIJDENS DE VOORVERKOOP krijg je de WCKD WARLORD(500GR NEM€21,99) GRATIS bij ELKE RIAKEO COMPOUND(muv MEGADEAL)! MAGNUM WARLORD.JPG
 
Laatst bewerkt:

omo109

Nieuwe Member
🔥
RIAKEO MANIA
🔥
GIVEAWAY FINEST
🔥
GRATIS 500GR NEM
🔥
Vandaag in het zonnetje : Finest, Kleurrijke topper met een dikke finale! Wij geven er weer eentje weg! Hoe doe je mee? Like dit bericht, schrijf een reactie onder deze post. Delen word gewaardeerd! Maandag 27 november maken wij de winnaar bekend! ALLEEN TIJDENS DE VOORVERKOOP krijg je de WCKD WARLORD(500GR NEM€21,99) GRATIS bij ELKE RIAKEO COMPOUND(niet geldig icm andere acties)! zolang de voorraad strekt!
RIAKEO Finest.jpg klik voor de actiepagina FB
 
Bovenaan