Passie

FPM ProductBOT

Registered User


[tbl][tr][th]Meer informatie over Passie[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Van der Nat vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Ornamental[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]116[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 9,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]200 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]25[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Fluit met dikke zilverstaart.
Rode komeet met rode sterren en witte glitters.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Effect omschrijving is er 1 om nu al je vingers bij af te likken....hopen op een mooi blok!
 

EdTheFireWorker

Registered User
Op Vuurwerkcrew.nl is al een filmpje verschenen.
Moet zeggen voor die €12,95 vind ik het een goed product, nu maar eens op een demo zien.


Edwin
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Nou ik sla niet stijl achterover na het zien van het filmpje. Eerst maar de eerste demo afwachten dan.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Idd, kan niet wachten tot de eerste demo met Ornamental.
Toch blijf ik bij Vulcan voor als je echt dikke felle krijsende fluiters wil.
De boeketjes tussendoor ervaar ik als storend.
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Niet heel bijzonder, maar voor 12,95 zo op film een leuk budgetpotje. Ik zou hem laten staan. Misschien dat de aankomende demo's ons gaan overtuigen.
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Smaken verschillen!! Voor dat geld vind ik het een leuke pot. Fluit, tail en blinker mooi uitgevoerd en ook nog eens 25 schoten
 

boozebelly

Registered User
Ik vind de fluit op film wel fijn klinken hoor. Mooie zilverstaart, leuk blinkboeketje erbij. En dan samen met de prijs van 12,95 kunnen we volgens mij best spreken van een budget toppertje. Niks mis mee.

Ik heb deze samen met zijn twee broertjes de 'Passie Passie' en de 'Papilot' op de lijst staan. Ik ben er wel benieuwd naar. Er zit trouwens een redelijk verschil in de kruitinhoud van de drie cakes, namelijk:
Passie: 200 Gram
Panga Panga: 232 Gram
Papilot: 190 Gram

Anyway, we zullen het zien de 31e. Deze cakes gaan in de vooravond mooi achter elkaar de lucht in :smiling:
 

max368

Registered User
ik ben het wel eens met moontan en boozebelly, dat is ook de reden dat ik hem enkele weken geleden besteld had, samen met de papillot en de orion, mijn gevoel zegt me dat we van deze potten voor een leuk zacht prijsje wat moois kunnen verwachten, waarbij het bij de passie wel uitgekomen is vind ik :)
 

boozebelly

Registered User
Absoluut een budget toppertje! (Net zoals zijn broertjes de 'Papilot' en de 'Panga Panga' overigens)
De fluiters gingen hoger dan ik verwacht had, met een mooie brede zilverstaart en de rode boeketten met blinkers waren ook prima uitgevoerd. Ook nog een lekkere tijdsduur met zijn 25 schoten. Precies wat ik verwacht had en ik neem hem er zo weer bij.
Prijs-kwaliteit is prima!
 

Onze Partners

Bovenaan