Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

Over Pangu Fireworks

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.247
Leuk bevonden
22.609
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#1
Wij zijn Pangu Fireworks, veilig consumentenvuurwerk met zorg samengesteld
We willen graag met u samenwerken maar laten we ons eerst even aan u voorstellen. Wij vertegenwoordigen Pangu Fireworks, uw groothandel in consumentenvuurwerk voor de Nederlands markt. Wij zijn gepassioneerde vuurwerkliefhebbers met vele jaren ervaring en vakkennis en dat ziet u terug in onze producten. Ons assortiment aan cakes is uiterst zorgvuldig samengesteld en uitgebreid getest volgens de nieuwste CE richtlijn (2013/29/EU). Elk jaar bezoeken wij samen met een erkende Notified Body de beste vuurwerkfabrieken in China om verrassingen te voorkomen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het overige assortiment.

U kunt op deze site ons vuurwerk bekijken, van een groot aantal producten zijn video beelden te zien.

Alles draait om kwaliteit!
Wilt u het maximale uit uw vuurwerkverkoop halen en wilt u tevreden klanten? Dan heeft u niets aan mooie praatjes. Waar u op kunt bouwen is betrouwbaarheid, betrokkenheid en gedegen advies. Vooral exact weten waar u aan toe bent. De zekerheid hebben dan u uw klanten kwaliteitsvuurwerk aanbiedt. Wilt u hiervan profiteren? Dan is Pangu Fireworks de beste garantie voor blijvende tevredenheid. Voor u en uw klanten.

De visie van Pangu Fireworks
Pangu Fireworks streeft naar een exclusief dealernetwerk met een goede landelijke dekking. Hierdoor zijn wij een serieuze speler in de markt en kunnen zo de continuïteit waarborgen. De consument zal steeds meer belang hechten aan een goede kwaliteit voor een nette prijs. Het feit dat we volledig afhankelijk zijn van de waardering van de klant, dwingt ons om maximaal klantgericht te zijn, nu en in de toekomst.

De missie van Pangu Fireworks
Pangu Fireworks levert consumentenvuurwerk aan de detailhandel in geheel Nederland. Wij leggen de focus op de serieuze wederverkoper en willen graag uitgroeien tot de best gesorteerde en gespecialiseerde vuurwerkleverancier van Nederland. Onze dealers zijn gepassioneerde verkopers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn ons hiervan bewust en streven dan ook naar 100% betrouwbaarheid in al onze leveringen en afspraken. Goede verhoudingen met alle betrokken partijen en een bevredigend rendement voor onze klanten verliezen wij daarbij niet uit het oog.

Dealer worden van Pangu Fireworks?
Pangu Fireworks heeft service en kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staan. We hebben in een korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd met topkwaliteit vuurwerk. Wij willen graag samenwerken met professionele partners, die onze passie delen voor het vermarkten van kwalitatief perfect en super mooi consumentenvuurwerk en die een waardig ambassadeur zijn van Pangu!

Spreekt het bovenstaande u aan, herkent u zichzelf in de missie en visie van Pangu Fireworks en wenst u meer informatie betreffende een dealerschap? Stuur dan snel een mail. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

http://www.pangufireworks.nl/
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#2
Hoe staat het er nu eigenlijk voor met Pangu? Iemand met wat meer inside information?

Het is eigenlijk al een tijd zo stil rondom Pangu, dat je je afvraagt of het bedrijf nog wel gewoon bestaat?!?

Zonde, want het is een ontzettend goed merk, waarvan de meeste liefhebbers denk ik toch graag weer nieuwe producten zou willen zien!
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#6
Zoals ik heb begrepen van iemand die dicht bij de bron zit komt Pangu volgend jaar gewoon weer met nieuwe producten. Oftewel no worries man :whistle:
Worries zou een te groot woord zijn, er is gelukkig nog meer dan genoeg aanbod op de Nederlandse markt, maar dat ik benieuwd ben kan je wel zeggen!
 

Schuim

Registered User
Berichten
1.835
Leuk bevonden
322
Locatie
Achterhoek
#9
Het zou mij benieuwen hoe het verhaal van Pangu zich komend jaar ontwikkeld. Zoals het er nu aan toe gaat heb ik er nog weinig vertrouwen in.
Maar verdwijnen kan ik me niet voorstellen, nieuwe producten inderdaad wel.
Maar als trouw aanhanger van het Panguisme begin ik wel steeds verder mijn geloof te verliezen.
 

Moontan

Medewerker
FPM Moderator
Berichten
22.247
Leuk bevonden
22.609
Leeftijd
61
Locatie
Hilversum
#15
Gelukkig is Pangu Fireworks nog niet "dood". En ze beginnen het nieuwe jaar meteen goed met bovenstaande compound, al is het nog in de testfase.
 

Schuim

Registered User
Berichten
1.835
Leuk bevonden
322
Locatie
Achterhoek
#18
Lekker tempo hoor, alleen ook weer 3 verschillende ritmes in de W-shape, maar eindigt en start wel elke keer gelijk. Ik vind het zo een best leuk bakkie met het tempo.
 

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.315
Leuk bevonden
1.161
#19

DioR

Registered User
Berichten
2.510
Leuk bevonden
15
Locatie
Groenlo
#20
Ik hoop dat Pangu de snelheid van hun boxen als in de Garden Party blijft behouden. Die was echt voor mij precies goed! Dat snelle vind ik allemaal zonde van het effect.
 

Onze Partners

Bovenaan