Weleens van het feest San Trifone gehoord? Waanzinnig! Check hier alle foto's en videobeelden >> San Trifone 2018 - Beeldmateriaal
Welkom op het nieuwe Freakpyromaniacs forum! Op dit moment werken we volop aan de nieuwe functies van het forum Heb je vragen of opmerkingen klik dan door naar deze thread FPM 2018 V1 en wij proberen zo snel als mogelijk te helpen

"Ouderwetse" kanonslagen voor de NL markt in 2019?!?

Michel_G

Medewerker
FPM Content Poster
Berichten
3.534
Leuk bevonden
1.662
#23
Let er alleen wel op dat deze Duitse variant bijna 2x zoveel kruit bevat. Ben heel benieuwd hoe de NL-versie zal zijn.
Jawel, maar de productiemethode is dus wel in orde, aangezien ze goed snipperen en goed knallen voor böller D. Naar verluidt knallen ze min of meer gelijkwaardig aan de böller D van Funke.

Als deze Thunder crackers dus bij dezelfde fabriek vandaan komen als de böller D van Katan, en de kwaliteitscontrole ook goed is, dan zou je kunnen verwachten dat ze min of meer hetzelfde presteren als de böller B van Funke (welke ook 1,9 gram heeft en zelfde grootte).

Uiteindelijk is alles speculatie totdat we ze aan het einde van het jaar daadwerkelijk zelf hebben kunnen testen, maar er zijn naar mijn mening meer redenen om positief te zijn, dan negatief.
 

Onze Partners

Bovenaan