This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

Nieuwegein

KoenL

Registered User
Goedemorgen allen,

Zijn er freaks die deze show gaan bezoeken?

Ik ben er in ieder geval bij, lijkt me leuk als er meerdere komen:laugh:
 

dieter

Registered User
ps volgens mij is de show eerder !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nee hoor net van Bob 20.45 uur..................
 
Laatst bewerkt:

KoenL

Registered User
Eindelijk, weer eens een show in de buurt. ‘Een mooie gelegenheid om uit te gaan’!

Ondanks de kou heb ik een prima show gezien van Azuma. Je kon duidelijk merken dat de show elektronisch geschoten werd en dat leverde goede resultaten op.

Positief
Het begin van de show was perfect. Ik schrok me de pleuris, omdat ik op het ontsteken van de bekende pyro torch zat te wachten. Die kwam er niet. Wel kwamen er naar schatting 12 Ferro Flower Thunder Batterys te gelijk de lucht in. Perfecte start!

Foto van het begin.Ik heb een aantal hele leuke dingen gezien. Vooral een cake met mooie, heldere en vooral lange gouden tails. Geweldig! Ben nog op zoek naar degene die dat is. Het zou de Black Jack kunnen zijn, maar ik ben daar niet zeker van.

Foto van deze tails:


En er was nog een geweldige cake! W-shape met hele mooie en grote gouden boeketten. Een mooie combinatie van tail en effect, want samen met de blauwe tails is het schitterende cake.

Negatief

Op de show heb ik niets aan te merken, die is helemaal top. Het enige nadeel vind ik de prijs. De cakes zijn gewoon te duur voor een leuk avondje knallen. Dat betekend niet dat de artikelen niet goed zijn, in tegen deel, maar de prijs is voor mij een afketser.

Als ik de show in zijn geheel neem; prima! Met in je achterhoofd dat er alleen consumenten vuurwerk gebruikt werd, top gedaan.

Hieronder wat meer foto's van de show


Kijk hier voor het album!

Mijn complimenten Azuma:blink1:
 
Laatst bewerkt:

Onze Partners

Bovenaan