Moving Stars

FPM ProductBOT

Registered User
1538_Wolff_Full_Loaded_Moving_Stars_2012_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Moving Stars[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Wolff Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Full Loaded[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1538[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 49,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]489 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]30[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Verrassend vernieuwend vuurwerk: 30 schots cake met volle glitterboeketten afgewisseld door wegschietende kometen kris kras door de lucht![/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 11/09/2013[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

boozebelly

Registered User
Leuk die wegschietende kometen. Zie je niet vaak. Ik heb dat effect eigenlijk alleen nog maar gezien in het Straatfeest-pakket van Marijn.
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Een erg leuke cake! Ons ook goed bijgebleven. Is het iemand opgevallen dat deze niet in de folder en op de site staat? Heb een mail gestuurd naar Frits want wil deze er graag bij hebben.
 

bluebear

Registered User
vanavond mogen zien, wat een heerlijke cake.
die swimming stars schieten erg ver weg vaak en ook de crackling mine's zijn goed.
al met al komt deze op de lijst voor volgend jaar :smiling:
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Go-getter comets in deze pot zijn echt de sjit!
Wordt tijd dat ze hier bij Wolff een pot mee voldouwen.
 

MichelAngelo

Registered User
Voor de liefhebber is dit natuurlijk heel apart, maar is dat voor de doorsnee man/vrouw dat ook? €49,95 voor een 30 shots met wegschietende kometen is niet echt goedkoop. Ik heb 'm niet in een demo gezien, maar hoe reageren de omstanders hierop? Iemand een idee?
 
Bovenaan