• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Unique Pyrotechnic AB - Nörrkoping (Sweden)

Stefanfreak

Registered User
Bedrijf: Unique Pyrotechnic AB
Land: Zweden
Datum: 22-08-2008

22 augustus werden we flink wakker geschut toen deze show begon. Er werd gestart met het intro van 20th century Fox fanfare en dat was wel een prima start. Mooie mines gezien met daarboven enkele bommetjes.

Het tweede nummer, een typisch vuurwerk nummer begon met bengalen en falling leaves. opgevolgd door mooie blinker bommen en rode naar goud peony's. Dit weer opgevolgd door diverse kleuren peony's. De finale begon met flinke blauwe peony's ondersteund door gouden crossette's. De rest van de finale was goud en daarmee was de show voorbij die zeker goed was te noemen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Stefanfreak

Registered User
Ik zie dat de film met het 4:3 formaat is opgeslagen. Hoe dat kan vind ik vreemd want ik heb de andere shows met de zelfde instelliingen opgeslagen.

Excuses hiervoor.
 

Remi-Pyro

Registered User
Toen we van deze show de opbouw bekeken zagen we dat ze bijna alleen maar vuurwerk in de kooi hadden opgesteld. Alleen een paar fonteinen stonden aan de waterkant. Aan de dozen waar het vuurwerk in verpakt zat zagen we dat ze hun eigen huismerk vuurwerk importeerden.

Het begin van deze show schrikte iedereen wakker. Er werd een stukje geschoten op het intro van 20th century Fox fanfare met mines en shells erboven. Een leuk begin. Hierna werden er verscheidene effecten geschoten en ik vond de show ook erg leuk om naar te kijken. Echter als ik hem bekijk als pyromusical dan kan hij aan een hoop punten verbeterd worden. Daarom komt deze show op de 3e plaats.
 

Onze Partners

Bovenaan