• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pyronale Berlin | Light Pyro Team

Stefanfreak

Registered User
Bedrijf: Light Pyro Team
Land: Slowakije
Datum: 05-09-2008
Website: www.lightpyroteam.sk

De show van Light Pyro Team uit Slowakije was een goede show te noemen, maar niet perfect. Veel goede variaties gezien en leuk voor een doorsnee show maar niet echt perfect voor een competitie.


 
Laatst bewerkt:

Moontan

Moderator
Medewerker
Leuke show Stefan, bedankt voor het delen
Komen veel leuke effecten voorbij zoals de waterfall, tourbillion en prachtige ringbommen tegen de finale aan. Het vele gebruik van candles valt op in deze show.
Nogmaals goede show maar het is geen winnaarsshow.
 

Remi-Pyro

Registered User
Zoals in de opdrachten vermeld werd begon deze show met 1.5minuut met alleen de kleuren groen en oranje. Dit werd goed uitgevoerd met groene bengalen op de voorgrond en allerlei verschillende stukken vuurwerk in deze 2 kleuren. Vooral de oranje ‘swimming cry’s’ met groene blinker pistel en de half om half groen/oranje dahlia’s vond ik er positief uitspringen.

Hierna kwam het verplichte nummer. De muziek startte en er zat een verschrikkelijke ruis in het geluid. Het leek wel of er ergens een stekkertje van het geluid niet helemaal goed was aangesloten. Een paar seconde later verdween de muziek helemaal en kwam daarna gelukkig zonder ruis weer terug. Een behoorlijk grote fout van de mannen die het geluid verzorgden. Ik denk ook niet dat de organisatie er blij mee was. Ondertussen werd de lucht nu volgeschoten met salvo’s gouden bommen. De effecten vond ik goed bij de sfeer van de muziek passen en vond het verplichte nummer dus ook behoorlijk goed.

Toen kwamen er nog 10minuuten op hun eigen muziek. Het eerste nummer vond ik helaas wat minder. Dit kwam door het gebruik van een aantal cakes met effecten die allemaal door elkaar geschoten werden. Het paste op zich wel bij de muziek, maar het was een rommelig geheel. Het 2e nummer vond ik een stuk beter. Hier werd weer prima op de muziek geschoten met de bengalen en fonteinen. De finale vond ik alleen een beetje minder, voor mijn gevoel moest de echte climax nog komen maar die bleef uit.

Al met al een goede show, maar niet geheel foutloos. Deze komt bij mij op de 3e plaats.
 

Onze Partners

Bovenaan