• Freakpyromaniacs Copyrights

    -Nederlands De auteursrechten van teksten (exclusief door bezoekers geposte teksten op het forum) en beeld- en/of filmmateriaal (exclusief door derden ingezonden beeld- en/of filmmateriaal) op deze website liggen bij Freakpyromaniacs. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt via internet, fotokopie of op welke andere wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Freakpyromaniacs.

    -English The copyright of all texts (excluding texts from visitors on the forums) and (motion) pictures (excluding those provided to Freakpyromaniacs by third parties) lies with Freakpyromaniacs. No part of this website may be reproduced transmitted or utilized in any form or by any means, internet, photocopying or otherwise without written permission of Freakpyromaniacs.

[Movie] Pirotecnia Valenciana

Dennis010

Registered User
erg mooie show, lekker tempo, veel variatie en goedgevulde luchten.
jammer dat er niet een klein zuchtje meer wind stond. dit haalt toch een stuk van je show weg. vooral in het goudgedeelte.
na europla voor mij de nummer 2.
 

Richardus

Registered User
Jemig, wat moet je hier nog tegenin brengen... Nou, misschien dat het mij (ons) als verslaafde showkijker(s) wèl opvalt dat ze in elke show gelijke elementen verwerken (goudgedeelte bv, maar nu práchtig uitgebreid met de waterbommen waardoor het van water tot hemel gevuld is...wauw), of dat elk segment 2 effecten heeft, die eerst om en om geschoten worden en altijd eindigen met een subfinale van een salvo van beiden tegelijk? Maar goed, dat is een pyromanische mierenneuker die dan spreekt. Valenciana zet gewoon een crowdpleasende show van jewelste neer, wat je ook hoort aan het publiek (bravoooo!! hehe). Ik weet alleen zelf niet zeker of ik bij die crowd hoor, wrs mede omdat ik wrs onderhand meer shows (op film) heb gezien (ook van Valenciana) dan de individuen in het publiek aldaar, maar die ratjes waren hier irl bij *jealous*.
Ik ga de drie toppers komende dagen nog maar eens weer bekijken...'ns kijken welke het beste blijkt te blijven...
 
Laatst bewerkt:

maartenvincent

Registered User
Ik heb even een vraagje over alle shows in het algemeen ( offtopic maar ik wist niet waar anders ). Ik zie in de shows veel bengaals vuur terugkomen. Is dit verplicht ofzo, zo niet, waarom doet iedereen het dan?

Over de show: die goedgevulde luchten zijn geweldig he :p. En dan die bom op 11.50 GEWELDIG!!!. Voor mij gaat het tussen Valenciana en Europla, ik twijfel nog.
 

NLsandman

Registered User
Daar creëren ze rust momenten mee, een constant tempo gaat vervelen, displays moet je zien als een symfonie van licht en geluid.

Wat betreft de show, veel mooie segmenten met hun eigen finale, veel variatie en lekker veel geknal, de gouden regen met die water bommen vond ik geweldig, normaal gooien ze alleen de lucht helemaal vol, nu was het water ook rijkelijk gevuld.
 

Onze Partners

Bovenaan