[Movie] Consumenten show 2008-2009

Tony

Administrator
Medewerker
veel kritiek op shows van wagenvoort met de timing:p maar dit is ook niet echt getimed maar vind het een super geweldige show jongens goed gedaan timing is moeilijk, had zelf een show die begon met de finale inplaats het begin dus het is zeker lastig maar prima gedaan wauw
Yep veel kritiek op alle bedrijven in Nederland.
Het zijn niet voor niks professionals die een hoop betaald krijgen. Ik ben maar een amateur die bijvoorbeeld de helft van de cakes niet krijgt die besteld zijn en die even wat snel in mekaar zet. En dan na 5 jaar gaat het een keer niet zoals de bedoeling was en dan krijg je commentaar! Terwijl de bedrijven in Nederland tig shows schieten elk jaar en nog bakken ze er weinig van!

Timing is helemaal niet moeilijk. Ik heb gewoon een fout gemaakt.
 

nero

Registered User
Dikke 10 !! Timen is nou eenmaal lastig, Super leuk gedaan die combi met fluitcakes, de combi van de willows en mines vind ik geweldig en de finale zeer zeker!

Bedankt voor het meegenieten!
 

Cameo

Registered User
Ik heb eigenlijk nu pas tijd om alle filmpjes te bekijken, dus vandaar mijn late reactie. Tony, ik vind deze show magnifiek!! Wat een tempo en wat een boel verschillende soorten effecten. Prima locatie bovendien. Ik heb genoten van de beelden. Bedankt voor het delen!

Groet,
Cameo
 

Freddy

Registered User
Wat een lekker zooitje daar in de lucht!!!:nuts: geweldige show!!! kort maar zeer krachtig:blink1:
zit hier met een grote glimlach op m'n gezicht te genieten van het filmpje!! en de kriebels kwamen alweer helemaal terug!!!! ik wil het volgende jaarwisseling ook zo aanpakken alleen zal het budget wat kleiner zijn dan jullie hebben verschoten. al met al...NL vuurwerk is top! en word steeds beter!!!!

bedankt voor de film tony!
 

pyro masterawi

Registered User
Prachtig schowtje weer mijn complimenten! jullie maken van consumenten vuurwerk altijd een geweldige schow van. De laatste jaren zie je echt duidelijk naar voren komen dat het NL consumenten vuurwerk echt veel mooier is dan wat er in belgie te krijgen valt! Sterker nog ik denk dat wanneer je paar blokken zoals in deze schow tezien is, tegelijk afsteekt het veel mooier is dan wanneer je een prof. blok in de lucht ziet gaan.
 

Sweet Laker

Registered User
Leuk showtje, vooral die finale klonk erg goed en het gedeelte met de gouden regen, prachtig. Alleen had het, zoals al eerder is vermeld, inderdaad wel íets langer mogen duren. Maar al met al, bedankt voor het delen! Was weer even leuk nagenieten zo!
 

Moontan

Moderator
Medewerker
Prachtige show in sneltreinvaart die pas na 8 minuten stopt.
Mooie cake,s die voorbij komen en inderdaad: Nederlands Consumenten vuurwerk is topvuurwerk.
Ik vind het een hele goede show, waarvoor mijn complimenten
Ik heb weer genoten
 

Ronnie_24

Registered User
Dit is echt de slechste show die ik ooit heb gezien, de timing is verrot en verder gaat er maar wat de lucht in zonder benut wat het is :toung:, nee hoor ik moest weer even de lolbroek uithangen, die timing vind ik zelf heel goed en de show is ook heel mooi geschoten misschien niet precies hoe je wilde, maar daarentegen is het nogals mooi en klasse gedaan zo om 10 over twaalf als iedereen zijn vuurwerk nog afschiet en je als ware zit te trillen van de adrenaline, ik heb het zelf ook geprobeerd en kon die blokjes maar niet aankrijgen met me lont en dat terwijl de hele buurt achter je naar je zit te kijken :embarrest:. Verder nog bedankt voor het filmen van deze show het geeft me echt alweer de kriebels :bigsmile:.
 

mientoentje

Registered User
Geweldig gedaan jongens!! Alleen maar NL Consumenten vuurwerk geeft ook een prachtig effect! Trouwens, die rol in het begin? Naam? ;)
 

jetztgehtslos

Registered
Lekker doorraggen zeg, goed begin van het jaar!
En daar doe je het voor!

Ik las alleen dat er horse tails gebruikt zouden zijn, maar die zijn mij totaal ontgaan. Zijn die bij deze show gebruikt of was dat de show van 07/08?
 

Tony

Administrator
Medewerker
Lekker doorraggen zeg, goed begin van het jaar!
En daar doe je het voor!

Ik las alleen dat er horse tails gebruikt zouden zijn, maar die zijn mij totaal ontgaan. Zijn die bij deze show gebruikt of was dat de show van 07/08?
Dit was in de vooravond showtje van 2007/2008 inderdaad. :smile:
 

neonice

Registered User
Helemaal super! erg vet gedaan! Welke pot(ten) is/zijn te zien op 6:10, gaat hier om het goude met vel blauwe uiteinden, ben er helemaal weg van <3
 

Onze Partners

Bovenaan