This is a scrolling ticker line using pure CSS and HTML! This ticker system comes included as part of all Nulumia themes.
You can customize these lines in your admin panel, works purely off Style Properties!
You can even add links, and other HTML markup! Responsive and customizable.

[Movie] Castillo Pirotecnia Valenciana

Did you like the castillo of Pirotecnia Valenciana ?


  • Total voters
    121

RoYvette

FPM Filmer
Ja ja deze show is ons zeker bijgebleven en net zoals de mascleta van Valenciana kunnen we hierop reageren zonder de film weer eerst te bekijken omdat deze nog op ons netvlies gedrukt staat,
Wat een super show welis waar aan de korte kant dat we van "kenners" hebben begrepen maar dat mocht de pret niet drukken, heel eerlijk gezegd vond ik deze show zelfs beter als de nit del foc die de grootste is van de avond reeks, maar volgend jaar moeten ze zeker eens aan Valenciana
denken voor bv de Nit del foc :cheesy:

Deze show dan ook van ons een dikke 10

gr:h-s.
 

Yvez

Registered User
Een 9 van mij, prachtige bommen. Vaak zeer goede timining met de meerslagen. Helaas gaan de figuurbommen regelmatig door de dragon eggs heen. Gewoon weer genieten!
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Aaaaaah wat een kicke show zeg, van het begin tot het eind vol het gas erop.

Mooie en bijzondere combo's, mooie bommen en een super finale.

Een dikke 9 van mij, waarom geen 10? toch hele kleine schoonheids foutjes maar toch een hele hele dikke show.

:nuts::nuts:
 

Beekje

Registered User
Valenciana mag van mij zeker blijven! Dit was mijn mooiste Castillo van Fallas 2008.

Er zaten gewoon de goede effecten tussen en zeeer goede timing van de bommen, 2............4................6...........KwwwABOEEMMMM!!!:nuts:

Duidelijk een show in formaat.
 

Vinnie

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Kan met de rest mee praten , dit was de topper voor Fallas 2008.
Ik geef hem een 9+.
Ik zie ze volgend jaar graag terug komen. :rolleyes:
 

Poziloc

FPM Hangouderen
deze show krijgt van mij een 10...zeker als je weet dat de shows die erna kwamen een groter budget hadden en er eigenlijk niet veel van maakte en wat ik persoonlijk een lichte smet op deze Fallas vind.
Valencia was een show van het kaliber...MierenTieten,koude rillingen en adhd neigingen....stond daar foto's te maken...en ik kan je vertellen dat dat heel moeilijk is, als je zo intens staat te genieten ...je wilt alleen maar springen en uit je dak gaan!!!
Alleen het begin al met die shaped rood groene salute blokken, wat vervolgd word door die blink shells (hoe heten deze Shells eigenlijk?) en daaronder die mines met het zelfde effect en dat steeds agresiever en voller!
Daarna gewoon even verder gaan met diverse ringbommen die over gaan op peony's...man wat een schitterende combinatie's.
Vervolgens even wat meerslagen de lucht inpompen met een timing waar je u tegen zegt!!
Er werd gezegd dat ze die zelf gemaakt hebben...al heb ik daar mijn lichte twijfels over. Puur omdat het wel erg op Italiaans lijkt.
Mijn mening: Als je zo al een SHOW begint, dan gaat er ergens bloed stromen, wat je broek doet opbollen!!
 

djara

Registered User
Pfff wat een heerlijke show zeg! vooral de combinatie met snel en rustig bom voor bom schieten, geweldig!! en die finale .....Uit de kunst! ultra Dope! Die show die rockt... Tot voor kort had ik nog nooit van valenciana gehoord maar ze hebben zich goed op de kaart gezet !
Kan me niet voorstellen hoe die finale doordreund op je lichaam. Freaks die erbij waren zijn lucky basterds
 

Sparkey

Registered User
Brr indrukwekkende show, stopte even met ademen bij 14.35, na laatste salvo salutes golf van kippenvel tot onder de ballen! :nuts:

Prachtige show, dikke 9.
 

shinji

Moderator
Medewerker
Voor mij was deze show het absolute hoogtepunt van Fallas 2008, want hoewel Turis de dag hiervoor mijn hart had gestolen met die fantastische turcoise kleuren, vond ik in deze show alles wat mijn vuurwerkhart begeerd. De flashsalutes in het begin, het crossette thema, Het fantastische goud, waar het laatste donkere plekje aan de hemel gevuld werd en natuurlijk de bizar goed getimede finale, zorgden ervoor dat ik makkelijk m'n hoogtepunt had, zonder vrouw in de buurt.
 

Remi-Pyro

Registered User
Ook ik vond het geweldig om deze show te zien op film. Zeer goede uitgewerkte thema's en ik vond de Italiaanse cillinders erg mooi om te zien! De finale slaat werkelijk alles met een eindsalvo direct vanuit de hemel.

Ik heb deze show 9 punten gegeven en pirotecnia Valenciana verdient dit! Net als hun mascleta is deze Castillo super geschoten en ik verheug me nu al op een volgende show van deze mannen.

Alleen het begin al met die shaped rood groene salute blokken, wat vervolgd word door die blink shells (hoe heten deze Shells eigenlijk?) en daaronder die mines met het zelfde effect en dat steeds agresiever en voller!
Ik geloof dat dit effect 'colour salute' heet. (correct me if i'm wrong) Vind dit zelf ook wel een appart effect komt vooral goed tot zijn recht als er een behoorlijke rookwolk hangt.

Groeten, Remi-Pyro!
 

Son-T

Registered User
Valenciana heeft zich met recht weer op de kaart gezet met deze show.
Deze show krijgt van mijn ook gewoon een 10.
Normaal krijg ik niet zo een kippevel bij een avondshow ,maar deze liet me haren rijzen.
Voor mijn gevoel klopte alles ,en ik heb ook nog nooit zoveel farfalla's gezien in een thema.
Byzonder vond ik de ''hummers'' met de falling leaves .Leuke combinatie.
Alles zat in deze show tot en met een salute finale aan toe.
This is what i like!!!!:nuts:

Bedankt Valenciana voor deze onvergetelijke show!!
 

ruben_3

Registered User
tja deze show krijgt van mij een dikke 10! wat was het een heerlijk moment zeg toen de finale begon. Eerst begin je een beetje te piepen en vervolgens te krijsen als een speenvarken en als dat eenmaal is geweest schreeuw je zo hard dat je stem over slaat.

Beetje off-topic hoor maar het moment na deze show was 1 van de beste momenten die ik heb mee gemaakt tijdens fallas. Iedereen die elkaar omhelsden,schreeuwden en freaks waar je de tranen bij in hun ogen zag staan. Dit geeft dus wel aan hoe goed en agresief deze show was.
Ik geloof dat ik yves ook nog om de nek ben gevlogen:D

Al met al was dit een top moment om nooit te vergeten!
 

Jordi

Registered User
Voor mij was dit ook de mooiste Castillo van Fallas 2008. Vooraf was ik zeer benieuwd, een "nieuwkomer" krijgt de kans zich te bewijzen.. Voor mij hebben ze dat overduidelijk gedaan! Zeer gevarieerde show waar voor mij alles in zat, geweldig. Een 10!
 

engrealat

Registered User
Eerste en enige ´10 punter´ van fallas 2008 !

Na eerst overdag met een leuke groep mensen (ja ook jij Daniel :cheesy:) vlakbij het schietveld tapas te hebben gegeten zijn we een een aantal mensen naar het schietveld gelopen.....

De mannen van Valenciana zaten aan tafel dus moesten we na een uurtje terugkomen voor een rondje op het schietveld.

Na een uurtje wachten op een cola, en, en wat tapas, (bediening pffffffff) liepen we weer terug en werden na een leuk gesprek met een van de oude gedienden van Valenciana rondgeleid op het schietveld.

Overgens vertelde de oud gediende dat hij 40 jaar bij Valenciana had gewerkt....nu met pensioen was maar het gewoon niet kon laten, dus met zijn 65 jaar gewoon weer lekker opbouwen en genieten ! Passie voor je vak ? Ja deze man had het zeker !

Veel vragen werden afgevuurd op Juanjo die hij met alle geduld beantwoorde, en wij freaks freakten vrolijk achter hem aan.

Eerst alleen buitkant schietveld, maar ja daar stond toch in het midden de 30....
foto-tje uiteraard !
Ondanks dat het een bedrijf met een lange staat van dienst is, moest Valenciana zich bewijzen om thuis te horen in de laaste week van Fallas....

Juanjo vertelde ons dat hij zeer blij was weer terug te zijn, echter het bracht het nodige werk, en toch ook zenuwen mee.....buiten had ook hij te maken gehad met de inspecties die dit jaar strenger werden uitgevoerd, en dit kost tijd.....tijd die hij wel beter kon gebruiken voor de opbouw, maar oke.....es lo que hay.......(zo is het nu eenmaal.....)

Dat ze hun best hadden gedaan bleek wel tijdens de avondshow......

Ietwat kort...maar vanaf het begin tot het einde boeiend.....het Valenciaanse publiek (en een groep NL-ers met zwarte T-Shirts...) waren het erover eens.....

TOP SHOW !!!!!

Blije mensen die niet uitgepraat raakten over deze show liepen gelukkig over straat en je zag Valencia echt Fallas beleven op dat moment.

Na de show met een groepje naar het schietveld om Valenciana te feliciteren,
Het beetje macho antwoord van Juanjo was....daar doen we het voor......
Maar ik zag aan zijn gezicht dat het een gelukkig man was.

Gelukkig omdat eigelijk alles gelukt was (volgens hem) maar ook blij omdat zijn werk zo gewaardeerd werd door ons freaks.

Het eerder beloofde helpen opbouwen van de Mascleta viel een beetje in het water....
Hij was nog aan het na-freaken zelf, en had veel werk omdat direct na deze show de hele bubs (25 man) vertrok naar Plaza Ayu om de Mascelta op te bouwen......ben die volgende ochtend wel even wezen helpen...mooi gezicht: allemaal nog blij van de avondshow weer leker met vuuwerk bezig zijn.....

Well...hoe dat afliep weten we inmiddels ook.........................GEWELDIG !!!!

Ook wat mij betreft mag Valenciana terugkomen volgend jaar naar Fallas.

Even max. Scoren na 8 jaar afwezigheid, duizenden mensen gelukkig maken, aardig wezen en de tijd nemen voor de mensen die komen kijken bij je, enz enz.


Proficiat Valenciana !


Groeten,

Jeroen.
(hjbm)
 
Laatst bewerkt:

joepiedepoepie

Registered User
Deze show had voor mijn gevoel ook af en toe Italiaanse neigingen, heerlijk gebruik gemaakt van de plenty salutes, lekker tempo, mooie thema's, super fluitscene die werd afsloten met leaves en salutes. Hoop dat deze mannen volgend jaar weer mogen schieten tijdens Fallas. Kan me voorstellen, als je erbij bent geweest, je uit je dak bent gegaan tijdens deze show.

Enige wat is miste waren toch wel de stepper sequences, girandola momenten die weer iets extra's toevoegen. Maar aan geweld absoluut geen gebrek.
 

Richardus

Registered User
Hehe, leuk om al die reacties te lezen want mijn mening sluit er naadloos op aan. Keek 'm net als ontbijt, en wat geweldig mooi! Prachtige vormen, heldere kleuren die mooi afgewisseld werden (die dubbel gekleurde met wit/goud enzo, wauw!). De timing is vrijwel perfect alleen vond ik de finale nogal onverwacht aankomen. Kort teveel stilte voor heel veel geweld. Nou was die rust ook een pluspunt hier; regelmatig wordt met weinig bommen iets heel erg moois neergezet, maar in de finale worden alle registers opengetrokken. En dan weer, niet enkel wat standaardeffecten maar uitgekiende kwaliteit die vloeiend naar een overweldigend volle en grote eindsalvo toegaat. En die heerlijk dubbele salutefinale erna, bijna Beethoven :lol:

Een 9 van mij, want volgens mij kunnen er nog overdonderender shows zijn, vast zeldzaam maar toch...
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Een 9 van mij, want volgens mij kunnen er nog overdonderender shows zijn, vast zeldzaam maar toch...
Je kan meerdere shows een 10 geven, het is niet verplicht om in een reeks 1 bedrijf een 10 te geven.
als jij de show een 10 waard vind, mag je die gewoon geven, net zoals een volgende show die je een 10 waard vind.
 

Onze Partners

Bovenaan