MOD F 25mm

FPM ProductBOT

Registered User
IS2140F_Original_Thor_Mod_F_ST_Groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over MOD F 25mm[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Original Fireworks[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Single Rows[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]IS2140F[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 8[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]80 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]24/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]5[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Een single row module met als effect salute. [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

Tony

Administrator
Medewerker
Dit zijn de welbekende modulaire rows die Beko in zijn professionele lijn verkoopt.
Er zijn wel 20 verschillende en tot een maximaal van 30mm. Ben benieuwd hoe dit er live uitziet.
 

KoenL

Registered User
Wow wat gaaf, 30 verschillende? Hopelijk zitten daar een aantal bij met tails en mines, uitermate goed bruikbaar voor je consumenten show aan het einde van het jaar!
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Ik ben erg benieuwd. Als b.v. Deze single row er komt en goedkoper of harder is dan 5 binkie's op ontstoker dan is dit bere-interessant.
 
Laatst bewerkt:

gizmo75

Registered User
Hierbij mijn filmpje van de MOD H, uit de losse hand gefilmd tijdens de ZENA Original Demo afgelopen avond in Laakdal (België):

 

vuurwerkfreakz

Nieuwe Member
De startpost klopt wel.

De filmpjes die hier geplaatst zijn andere MODS. Deze MOD F 25mm had wel degelijk knal als effect, maar ik vond hem te mager. Had hardere knallen verwacht.
 
Bovenaan