Archief Mastery

FPM ProductBOT

Registered User
03373_Lesli_Marijn_Mastery_Forbiddenlove_new_2014_groot.gif

[tbl][tr][th]Meer informatie over Mastery[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]MX Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Forbidden Love[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]03373[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 14,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]140 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td]12/1[/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]25[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Brede zilveren staarten gaan over in maximale titanium burstknallen.[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 13/11/2015[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting

Klik hier voor de database link

[/tr]
[tr]






In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

boozebelly

Registered User
Een finalesalvo had hem wel afgemaakt, maar de tail en de prijs maken hem voor mij wel aantrekkelijk om eens te proberen. En zoals Heartworm een paar posts boven mij al aangeeft, misschien een Hoogmoedje erachteraan.
 

Poziloc

FPM Hangouderen
Ik had ze dit jaar voor het eerst en ze vielen gelijk op door de heerlijke knal.
Zag ze in een showtje voorbij komen in Scheveningen en was gelijk benieuwd welke dit waren.
Aankomend jaar gaan er weer een zooi aangeschaft worden.
 

bridge

Bronzen Member
Goed te weten dat er nog een potje is die geschikt is om massaal te dienen voor een eventuele knalfinale. Zo veel zie je die niet meer.
 

ferox

Registered User
Goeie felle tail ook of niet? Voor 14,95 super potje. Kijken of ik die dit jaar hier ergens kan scoren. Even noteren op de lijst.
 
Bovenaan