Mascleta Pirotecnia Europla - Fallas de Valencia 2014

Tony

Administrator
Medewerker
De 3rde mascleta van de laatste week Fallas de Valencia. Geschoten door Pirotecnia Europla, bekend om zijn keiharde salutes (2" max in de video) en zijn digitale sequences.

 

FlaminRoCk

Registered User
Dat is weer genieten!! Vooral de beelden van de camera die tussen die lijnen lijkt te hangen vind ik erg tof; prachtig om te zien hoe die lijnen en knallers heen en weer lijken te dansen wachtend op de naderende ontsteking! Mooie selectie van beelden in de kooi en buiten de kooi. Ruim tien jaar kom ik steeds weer terug naar het forum om de nieuwe films uit Valencia te bekijken! Bedankt!
 

pigi.

Member
Wow wow en wow! Mijn persoonlijke winnaar van dit jaar en hij staat er echt heel strak op. Met die intro zit je gelijk weer in die sfeer op het plein en man die beelden van in de kooi, het lijkt wel of je overal een camera op heb gehangen. Het resultaat mag er wezen, thanks!
 

DioR

Registered User
Wat een beelden weer zeg! Nu komt de mascleta toch weer iets beter op mij over dan op andere films. Ik vond hem al goed, maar vind hem nu toch net wat beter.

FPM Nogmaals bedankt voor deze beelden!
 

elmo

FPM Moderator
Heerlijk om de mascleta nog terug te kunnen zien alsof je er zelf bij bent.
Heb deze helaas moeten missen omdat we toen in de vlieger zatten.

Toon & Thomas bedank voor de mooie beelden.
 

smilli

FPM Filmer
Medewerker
1 van de beste van Europla, heerlijk ritme in de digitale sequencias, Truenos klonken ook heviger dan voorgaande jaren en de Rubrica was weer om te smullen.
Bovenop de super film in de startpost doe ik er weer 1tje bij.
 

Tobias

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
prachtige beelden weer Toon, laat zo goed zien hoe het digitale knal werk in elkaar zit!

De foto's:
 

Onze Partners

Bovenaan